KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

värvide sobivus

helis 17.11.2009 15:08

Tere Meil on avatud köök toaga,mitte eriti suur, köögimõõbel on helebeez,köögi ja töötasapinna vahelises seinas on keraamilised väiksed plaadid pruuni ja helebeeziga,ühes seinas on pruun suure mustriga tapeet,diivanid helebeezid,teised seinad muidu heledad,peale trepialuse,trepialune on selline oranzikas,tahaksin kööki bordoo värvi pukke,et natuke erksust anda,aga ei tea kas sobivad,see oranz trepialune jääb väga vähe näha köögist,või värvida see trepialune mingit muud värvi,seal enne seda trepialust on kaks heledat seina ,kuigi mõtlesime,et värvime need seinad ka samat värvi nagu trepialune.Äkki oskate nõu anda .

Teid ettetänades Helis

Tsiteeri

Helen 19.11.2009 13:50

Tere,

Kui suures ulatuses oranzi esineb? Toonide suhtes võib tekkida nö konkurents, võimalus selle lahendamiseks on tuua veel mõlemat tooni sisse- neid omavahel liita/kombineerida. Sõltub ka ruumi suurusest jms.
Ehk on võimalik teha mõni pilt ja saata kasvõi meilile kui siia ei soovi lisada.(helen@arxinteriors.ee)

Helen

Tsiteeri

marita 01.05.2010 08:10

Köök:plaanin valida seina värvi algul otsustasin erk oransi kasuks aga siis said suuremad valged plaadid seina ja oleks vaja teada kas sobib yltse valge ja orans kokku?köök suht väike muidu.ise arvan et äkki on punane parem.

Tsiteeri

Helen 03.05.2010 14:56

Tere,

Väikeses ruumis laias ulatuses kasutatuna kipuvad kirkamad toonid väga tungivalt esile tulema ja võivad hakata aja möödudes väsitama/häirima. Valge iseenesest on neutraalne ja sobib kõigega, pigem kaldun arvama, et tulemus jääb lihtsalt natuke imal- tahab midagi toekamat juurde. Mööbliga annaks tasakaalustada muidugi. Aga kui valida, kas punane või oranz, siis jääksin punase juurde.

Palun edaspidi teha uue teema alla küsimused kui pole tegu sama isikuga.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

ellu 09.05.2010 19:11

Tere!Elutoas on vaarikapunane nurgadiivan,ostsin beezi värvi suurte lilledega tapeedi.Kas panna terve tuba selle tapeediga või ainult diivani tagune sein ja teised seinad teist värvi.Missugust värvi võiks olla teine tapeet?Palun abi!Teid ettetänades Ellu

Tsiteeri

Helen 13.05.2010 22:54

Tere Ellu,

Mainiks ära veelkord, et palun teha uus teema kui pole tegu sama isikuga. Nimelt ei aja ma näpuga järge teemadega, millele olen juba vastanud ja ma ei pruugi seda üldse tähele panna kui keegi on oma küsimuse püstitanud vanema teema alla. See on Teie enda huvides!

Vastus Teie küsimusele: ei soovita kõiki seina pindasid antud tapeediga katta, pigem siis 1-2 seina. Sõltub ka ruumi suurusest, mööbli paigutusest jms, et siis teha valik, kus see ka paremini esile tuleb. Vaarika tooni diivani ja tapeedi vahel võib ka tekkida nö konkurents, seega püüdke seda tasakaalus hoida. Teine tapeet võiks olla täiesti neutraalne (selle puhul hoidke madalat profiili).

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

kaidi 22.04.2012 16:36

tere
mul selline küsimus, et sooviks nagu köögimööblit osta aga kuna ei oska värvi valida. hetkel köök selline kollakas oranz iga nurga alt onn erinevad toonid. hetkel köögis valged kapid. äkki oskate aidata oleksin tänulik.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.