KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Sooviks abi pööningtoa sisekujundusel

gert 28.11.2009 09:16

Hetkel on ostetud naturaalne põrandakaud(heledat värvi). Nüüd ei oska otsustada, mis materjalits ja mis värvi panna külgseina, kaldseina ja lagi. Külgseina kõrgus on u.80sm ja kaldseina laius u.180cm ja lae laiust ei oska öelda, see peaks ka jääma mingi u.100cm juurde. Ise mõtlesin nii, et külgseiinad paneks mingist tumedast parketiist(ntx. mingi tume korkparektt). Nüüd tekib küsimus, et mis materjaliga katta kaldsein ja lagi, ise mõtlesime, et need kohad katta sisevoodri lauaga, aga siis tekib veel ükd mure, et mda panna otsa seinetsse? Võib-olla oskab keegi mind aidata oma ideedega või pöönongtoa piltidega(peaks olema kasutatud naturaalseid materjale) Pinnad peaksid olema pestavad!!!! Ruumi kasutusm jääks niisama istumiseks ja ajaveetmiseks, kus telekas ja telekalaud, mingi nahkdiivan ja tugitool ja väike lauake. Toast läbib punastest tellistest korsten ja toas on 2 katuseakent ja väike disainkamin.

Tsiteeri

Helen 30.11.2009 18:44

Tere,

Puiduga on see oht, et võib mõjuda väga massiivselt ja tume ka visuaalselt muudab ruumi väiksemaks. Tohib küsida, kas olete värvi üldse välistanud?

Helen

Tsiteeri

gert 30.11.2009 18:47

Kui te mõtlete värvida, aga mis sisi materjaliks tuleks valida? Üks asi veel, ruum pole koguaeg kasutuses ja seega kütmata.

Tsiteeri

Helen 01.12.2009 13:13

Kui on kütmata ruum, siis kasutage voodrilauda- see annab liikuma. Parkett on mõeldud siiski köetud ruumi.
Millega peate arvestama, laudpõrandal tekivad aja mööduds praod-saab niiskust, paisub....


Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Ever 03.12.2009 21:43

Tere!

Mina teeks ikka kipsist.Lagi ja lae kaldsein ikka valge ja lae sirgel pinnale paneks dekoratiiv talad!
kamina taguse seina teeksin kinda krohviga ja ulejäänud tapeediks!

Aga jõudu!

tervitades Ever

Tsiteeri

Helen 04.12.2009 23:33

Vastus Everile: Juhin Teie tähelepanu sellele, et ruum pole koguaeg köetud. Valede materjalide kasutamine puhtalt visuaalse tulemuse loomiseks tähendab lõppkokkuvõttes hallituse teket.



Helen

Tsiteeri

Ever 05.12.2009 11:43

On olemas poes müüa sellised erinevad ained mis kaitsevad ka kipsipinda???

Tsiteeri

Helen 06.12.2009 22:00

Milleks kasutada materjali (antud juhul kipsi), mille puhul on soodumus hallituse tekkeks ja siis osta poest erinevat keemiat hallitusseene hävitamiseks?

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.