KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Milliseid värve ja mustreid sobitada?

Marian 03.01.2010 14:55

Tere,
Mul on suur elutuba, mis on ühenduses köögiga.Veel on maast laeni ulatuv suur aken.Korter on mul sisustatud mustade ja valgete toonidega.Ka seinad on mul hetkel kõik valged.Nüüd oleks soov siia lisada värvi, mis muudaks elamise natukene hubasemaks.Ühe seina tahaksin katta tapeediga.Esialgne plaan oli sisse tuua punast aga kardan,et ehk hakkab see pikapeale häirima.Veel on mõttest läbi käinud pruunid toonid.Mulle endale on väga hingelähedased loomamustrid.Hetkel on mul olemas elutoas must diivan,valge kõrgläikega madal laud,valge kõrgläikega TV-laud ja mustad roomakardinad.
Oleksin väga tänulik, kui annaksite mulle ideid kuhu poole liikuda ja millega kodu hubasemaks muuta.Lisan ka mõned pildid.

Tsiteeri

Helen 04.01.2010 12:32

Tere,

Loomamustreid võite aksessuaaridega sisse tuua: diivanipadjad, vaipkate, keraamika, pilt jms. Võib kasutada ka nt osalist tapetseerimist mõne paani näol seinas. Kui panna laiema vahega, siis sinna vahele, kas mõni pilt vm detail lisaks, vastavalt vajadusele/soovile siis. Tuleks jälgida ka mustri intensiivsust, et liiale mitte minna.
Ruum vist ei ole ka väga suur?!
Köögi osa vist pole ka veel paigas?

Helen




Tsiteeri

Helen 04.01.2010 12:33

Kas söögilaud on ka eraldi kuskile planeeritud?


Helen

Tsiteeri

Marian 04.01.2010 16:47

Köögi osa on küll paigas aga lihtsalt ei paista diivani tagant välja.Ruum on kuskil 37m2.Just paar päeva tagasi tõstsin diivani toa keskele,et poolitada elutuba ja kööki.See tegi muidugi ruumi visuaalselt väiksemaks aga tekkis mingigi eraldatus.Söögilaua peale pole veel eriti mõelnud.Esialgne idee oli teha kõrgem laud koos kahe pukiga.Aga mul oligi just probleem sellega,et mis värvi tapeeti sisse tuua.

Tsiteeri

Helen 04.01.2010 17:14

Võite kaaluda kollakat kombineerituna nt pruuniga/beeziga.
Mingi suurem temaatiline ornament/kujund/detail oleks ka päris huvitav (seda siis kleebisena) või kasutada mitut ja neid omavahel siis mõnel seinal kajastada ja haakuma panna.
Loomanahast ehk siis tiigrinahk. Pukktooli iste kate võiks ka sellega nt haakuda.

Helen

Tsiteeri

Andreas Sutt 17.01.2010 20:21

Peaks mainima ,et väga kena korter .
:)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.