KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Sisekujundajad, palun nõu köögimööbli valikul.

Vahur 06.02.2010 17:26

Tere

Mul väike korter kadrioru-kesklinna piirkonnas, ca 50m2, kus elutuba köök kokku ca 26m2, maas on pähkli parkett ning kööki ja elutuba ühendab paekivi sein. Laes on veel pruunid laetalad. Paluks abi köögimööbli värvilahendusel. Panen mõned pildid interjöörist samuti. Olen suht dilemma ees, et tahaksin kasutada samuti heleda.tumeda kombinatsiooni. Ka siis pähkli ja wenge (tume) näol ja valge või mõni hele kask, tamm vms (hele).
1 mõte oli, alumised kapid teha wenge, tööpind pmst valge ja ülemised kapid valge, aga kas selline lahendus liiga modernne sellise keskkonna jaoks ei ole?
2. mõte oli muidu wenge korpusel ja wenge tööpinnal nii alumised kui ülemised kapid valged, sest söögilaud tuleb iseseisev ja ka õenäoliselt wenge. Muidu vannitoas ja magamistoas olen juba kaa kasutanud wenget mööblis.
Kas oskate soovitada mingit paremat lahendust. Hea oleks kui oleks ka mingit pildimaterjali.
Samas pole veel lõplikult valnud ka mööblipaigaldajat, võib-olla leiab sellele kaa siit abi?!

Tsiteeri

Vahur 06.02.2010 17:45

Et ei tekkiks arusamatusi., siis köök ise ei tule selle paekivi seinale, vaid selelst paremal oleva kipsseinale, seda kahjuks piltidel näha pole aga see on seliist kollakat-beeshikat-valget tooni.

Tsiteeri

taniel 08.02.2010 09:32

tere Vahur
Pakuksin Sulle terviklahendust-konsultatsioon, projekt, valmistamine, paigaldus.
Taniel
55581351

Tsiteeri

Helen 09.02.2010 18:50

Tere,

Ma ei näe probleemi selles osas, et kombineerida heledat ja tumedat omavahel- pigem küsimus, kui palju siis kumbagi kajastada. Heleda osas võiks siis tamme nt valgega peitsida, samas neid erinevaid variatsioone on mitmeid (materjali osas). Kui olete juba wenget ka kasutanud, siis tumeda osas võiksitegi selle juurde jääda.
See 2 värvi kajastamine ei pea ka olema tingimata nii, et ülemised kapid 1 toonis ja alumine osa siis 2. Sõltub muidugi sellest, milliseid kappe kasutada üldse ja, kui suuri, kas ülemisi kappe on 2 rida v 1 jne. Mingi osa võib ka olla lihtsalt avatud riiulite näol nt. Ja, kas nüüd tekitada visuaalselt kapid laiusesse või kõrgusesse, vastavalt sellele saab ka mängida toonidega. Jagada siis omavahel seda tumedust ja heledust, vastavalt soovile. Kui külmkapi osa on kõrgem, siis võib ka selle nt tumedama teha, viies siis seda tumedust ka osaliselt kõrgusesse. Köögi firmad teevad ka jooniseid erinevatest variantidest, seda nii kappide kui ka toonide näol ja saate siis endale meelepärase välja valida ja koos selle soovitud tulemuse leida. Tööpinna näol võite üldse pähklit sisse veel tuua ja eks tasapinna ja kappide vaheline seina osa annab ka võimaluse mänguruumiks veel, et siis köögile aktsenti juurde lisada.
Lisan mõned köögi firmad:
www.arens.ee
www.idema.ee
http://www.estmidt.ee/?page=11



Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.