KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögi tööpind ja sein ühte tooni?

Cassy 24.02.2010 23:45

Kas jääks väga häirima kui teha töötasapind ja selletagune sein ühte tooni? Köögi seinad on kreemjad, kapiuksed samuti heledad. Muidu ei kahtlekski aga kuna töötasapind/söögilaud tuleb ühes tükis aknalauaga, siis tuleb ka seina, sh. aknapaled, katta ainult osaliselt. Kui saite mingisugusegi pildi silme ette, ehk annaksite nõu? Ma ei tea kuidas seda tumedat tooni täpselt nimetatakse aga näeb välja nagu värviliste pikitriipudega puit.

Tsiteeri

Helen 25.02.2010 11:54

Tere,

Väga raske on öelda hetkel, kas jääb häirima või mitte, kuna rolli mängivad ka muud tegurid. Kas köök on avatud, kui suur ruum on, mööbli paigutus, materjalide sobivus, kui suures ulatuses tasapinda/ söögilauda/tagust on jne. Mingite detailidega saab seda ehk ka tasakaalustada- aknakate, söögilaua toolid nt. Loeb see, kuidas see idee end välja mängib üldmuljes- võib jääda häirima, aga ei pruugi.
Öeldakse, et sisetunne ei peta ja samas kui kahtlete, siis tasuks kaaluda ka teisi variante- seda kasvõi kindluse mõttes juba.

Edu soovides,
Helen


Tsiteeri

Edita 02.03.2010 23:08

Võime pakkuda Technistone presskivist nii köögitasapinna, kui ka samast materjalist kuid 12mm paksuse tausta. Oleme selliseid lahendusi teinud päris palju, kuid pigem on endale meeldinud lahendused, kui taust on u 25 - 40 cm, sest sellisel juhul ei tundu ta nii massiivsena eriti tumeda kivi puhul. Samas sobib klaas erksa laminaadiga või fototapeet päris efektselt...

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.