KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Värvid magamistuppa

Maarika 26.02.2010 17:45

Tere!

Tahaksin tuua värskendust magamistuppa, vahetada välja vaiba, kardinad ja voodikatte. Loobuda ei tahaks kollasest seinast ja männipuidust mööblist. Sooviksin nõu, milliseid värve kombineerida.

Tsiteeri

Helen 26.02.2010 21:47

Tere,

Roheline (särav leheroheline nt) oleks väga ergas ja sobilik, pealegi on kevad tulekul ja siis ikka soov ka rõõmsamate toonide järele. Sõltub ka ruumi suurusest jm detailidest, kus siis seda kajastada üldse. Aga nt tülli puhul siis langev valge kangas ja külgkardina puhul rohelist kajastada, kasvõi osalise mustri näol ja voodikattega saab samuti seda sisse tuua. Kui soovite veel värve, saate seda sisse tuua diivanile asetatud patjadega vm aksessuaaridega. Nt 2 väiksemat vaipkatet võivad ka olla eri värvi kõrvuti asetatuna, kujult nt ring. Jälgida vaid, et liiga üle ei pinguta- pigem esialgu vaadata 1 detaili näol, kas on veel lisa vaja ja kus siis võiks veel olla.Soovitaks alustada aknakattest.
Kui roheline pole meelepärane, võite kaaluda ka punast (külmema alatooniga, erksam), pruuni, oliivi rohelist; oranzi puhul läheks üldmulje liiga imalaks ja soojaks, kuna olemasolevad toonid sulavad sellega liiga ühte, ei teki kontrasti.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Maarika 27.02.2010 10:28

Suured tänud Sulle Helen!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.