KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Millist värvi vaip valida tumedamat tooni halli diivani juurde?

Kaili 07.03.2010 22:27

Millist värvi vaipa soovitate valida tumedamat tooni halli diivani juurde? Põrand ise on tamm. Algul kaalusin roosat, aga see võib pikapeale ära väsitada. Valge on jällegi üks variant, aga kuna minu laps hakkab varsti roomama ja arvatavasti ka toiduga mööda korterit ringi patseerima, siis ei tahaks ma eriti seda valget vaipa, kuna selle puhastamisele võib lõppkokkuvõttes jube palju aega kuluda.

Tsiteeri

Helen 08.03.2010 10:09

Tere,

Praktilisuse poole pealt oleks mõistlik sel juhul midagi tumedamat valida. Mis toone teil ruumis peale halli ja tamme veel kajastub?


Helen

Tsiteeri

Kaili 08.03.2010 10:36

Toa nurgas on hele kase tooni kapp ja seinad on hetkel helerohelised, aga need ei pruugi tulevikus seda värvi jääda. Kardinad ja ruloo on roosakad.

Tsiteeri

Helen 09.03.2010 13:59

Tere,

Võite kaaluda tumedamat punast (veinipunane) või siis rohelisest toonist midagi (oliiv nt). Täpsem toon sõltub ka, milline roosa ja roheline hetkel siis kajastuvad juba. Või siis pruun, kollane.
Mustriga variant oleks ka hea, antud juhul ehk isegi kõige parem variant kui arvestada olemasolevaid värve, haakuvus ülejäänud osaga on paremini esile tulev.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Helen 09.03.2010 14:01

Lillakas, purpur võib ka 1 variant olla.



Helen

Tsiteeri

merike 17.04.2010 14:29

Otsin riiet tugitoolidele. Funktoolid, tulevad mööblipaelaga kaunistatiud.
Mul sama mure, tigudiivan on beez, ja palkmaja seinad on ümbritsemas.helekollakad. Vaip on punane, sinise ja liivakat tooni kirju-Pärsia vaip. Käisin abakhanis, seal on valik lai ja huvitav ning hinnad soodsad. Kuidas palkseina taustal, (palksein jätab ju kirju mulje, mulle tundub)jääb Kas kirju riie on parem, kui ühevärviline. Ilmselt akende ette tulevad rulood riidest. Meiie mis oli punase a halli triibuline- triibud olid imepeenikesed. Aga veel meeldis helebeez india mustriteemaline riie. ? Ei tea, kas kirju või ühevärviline- kas tume või hele. Missugune jääb rahulikum ja kindlam valik?

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.