KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Esiku seine värvi valimine

Gunnar 21.03.2010 14:43

Tervist

Valisin esiku põrandakatteks gredos girs keraamilised plaadid. Esikus puuduvad aknad ja loomulik valgus. Mõtlesin, et ruumis võiksid särtsakad värvid domineerida. Soov oleks, et kasutusel oleks mitu erinevat värvi või vähemalt erinevad värvitoonid. Esialgu mõtlesin kollakatele toonidele. Variant oleks ka sinise ja hõbedase tooni segamine. Kolmanda variandina ehk punase greibi särtsakas värv.
Ühes toas on põhitooniks beež tapeet punase lillemustriga, teises elevandiluu, millel on suur must lillemuster ja kolmandas toas valitseb julge triibuline tumehalli, beeži ja khaki värvi tapeet.
Esikusse tuleb põrandast laeni meetri laiune peegelustega kapp ja lakke 2 lampi.
Mis värvilahendusi sellise põranda puhul pakute?
Ette tänades,
Gunnar

Tsiteeri

Helen 24.03.2010 20:30

Tere,

Pakuks välja ka dekoratiivse värvide lahenduse, kus siis kasutusel 2-...värvi. Kasutada ka siis sellist värvimise tehnikat, mis ei jäta ühtset visuaalset pilti. Kuna olete julgem värvide kasutaja, siis võiks see abstraktne stiil Teile sobida, kuna mõjub vägagi särtsakalt, ühtlasi ka kunstiliselt. Lisaks tubadesse nt mõni abstraktne maal vm detail, mis siis seob.
Võimalus on igast toast nt mingi toon võtta ja siis neid kombineerida esikus ja lisaks sinna veel valge või hõbedane nt lisaks. See suur peegel visuaalselt ka avardab ruumi ja kooskõlas sellise lahendusega võib päris huvitav tulemus tulla. Lisaks valgustus veel, suunatav variant oleks ilmselt parem.

See siis oli 1 mõte, mis tekkis- eks sõltub ka ju ülejäänud interjöörist, sellest, kuidas see stiil sinna üldse haakub, samas ülejäänust lähtuvalt saate ka paika panna, kui intensiivselt esikus midagi üldse kajastada.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Gunnar 24.03.2010 22:24

Tervist,

Aitäh kiire vastuse ja hüva nõu eest! Võtan homme sammud värvide osakonda ja vaatan, mida mitme värviga kokku on võimalik sobitada. Nüüd oskan vähemalt konsultatndile õigeid märksõnu nimetada.
Teist, Helen, on taas ühele inimesele abi olnud. Kui iga abipaluja soolaleivale kutsuks võiks söögitegemise sootuks unustada.
Edu ja jakus tegemistes!
Gunnar

Tsiteeri

Helen 25.03.2010 09:26

Tere,

Aitähh heade soovide eest. Kui tulemus käes, pange julgelt pildid teele :) .
Toonide osas veel nii palju, et kindlasti ka enne testige seinal toone. Suuremal pinnal ja pimedamas ruumis ei pruugi need sellised jääda nagu väiksemal pinnal....eks kõik tuleb katseeksituse meetodil :)


Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.