KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kuidas saavutada puiduimitatsiooni

Ivika 06.04.2010 14:08

Tere päevast Helen,

plaanin teha avatud köögiga elutoas nn värskendusremonti. Köögiosas tuleb üle lae V kujuliselt kandilised laetalad ( kipsplaat, praegu elevandiluukarva), toa ja köögi piiril välisseinast seinatala ja sama seina teises otasas samuti nö nurgapost. Mõttes on anda nendele taladele kas maakivide- või siis puiduimitatsioon. Eelarve on muidugi napp, seetõttu arvan, et hea käega kunstitudeng teeks selle ehk rahakotile kõige sobivamalt. Kelle poole pöörduda ja kas on ehk veel mingeid taskukohaseid variante talade "kaunistamisel".
Parimate soovidega
Ivika

Tsiteeri

Helen 08.04.2010 20:37

Tere,

Soovitaks saata mail mõnda kunstikooli nt. Eks nad teavad paremini tudengeid soovitada, seda vastavalt siis oskustele. Sisustuswebis on end ka seina maalijad reklaaminud, ehk jõuate nendest mõnega kokkuleppele.



Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.