KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kuidas värskendada kodu

Kaja 13.04.2010 16:55

Mida peaksin muutma toa sisekujunduse juures, kui hetkel on aprikoosvärvi tapeet ja rulood. Sektsioonkapp elutoas on kirsivärvi (Taani toode) vaip ja voodikatted vaniljekad ja põrand on hele laminaat. Vahetaksin tapeeti, kuid mööblit vahetada ei soovi, sooviksin nõu. Toa üldmulje tundub mage, tahaksin mingit värkust lisada või särtsu.
Ettetänades, aitäh.

Tsiteeri

Helen 15.04.2010 16:13

Tere,

Ruum paistab ka suht väike olevat, seega väga tumedaid toone suures ulatuses ei soovitaks. Seinad võiksid olla rohkem tagasihoidlikumad (heledad), aktsenti rohkem ehk lisada diivani taga olevale seinale (kas siis mingi mustriga tapeet, maaling, suurem pilt vms). See on koht, kus see ka esile tuleb! Aknakatte ja diivani kattega saate üldmuljet muuta, diivanipadjad siis nt teist värvi, osaline vaipkate ehk....asju tundub ruumis ka palju olevat, ei ole näha, palju seda nö vaba põranda pinda üldse on. Tapeedi asemel võite kaaldua ka krohvi, mis võimaldab tekstuuriga mängida.
Hetkel on Teil üldmulje läila- toonid sulavad kõik ühte ja puudub kontrast ja massiivsust on liiga palju.
Tooge sisse nt rohelist (leheroheline, oliiv), kombineerituna nt kollasega (kollast vähem). Pruun, oranz, virsik/aprikoos jätke üldse uuest lahendusest välja. Rõhk pange õhulisusele!

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.