KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kinnisidee

Birgite 13.05.2010 01:39

Tere!
Mitte väga ammu nägin mingit sisustussaadet (kodusaade vist), kus näitas ühte tapeeti, mille saamine sai mu kinnisideeks. Seda paraku alles peale saadet, nii et disaineri nimi jms. on teadmata.
Tapeedi eripära oli see, et kõikidel paanidel oli erinev muster,vist isegi mingi läbiv teema, meenutas mingit ägedat kunstiteost. Palju täpsemalt ei oskagi väga kirjeldada.
Ehk teate selle disaineri nime ja veel paremal juhul seda, kust Eestis seda võimalik osta?

Päikest,
B.

Tsiteeri

birgite 13.05.2010 21:58

Vahepeal sain teada, millist tapeeti silmas pean, kust saada, seda ikka ei tea..

Tsiteeri

Helen 13.05.2010 22:37

Tere,

Kahjuks ei oska öelda, kes on disainer või, kust antud toodet leida võib. Soovitaks saata antud pilt oma küsimusega firmadesse, kes müüvad tapeete. Või siis kodusaatega võtta ühendust kui tegu nende poolt esitatuga- kindlasti oskavad nad täpsemalt vastata.

nt:
http://www.kodustuudio.ee/?id=1070
www.tapeedid.ee
www.tapeet.ee
www.muster.ee

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Kristjan 22.07.2010 11:40

Ka Musta Muna poole võib pöörduda. Teeme valmis täpselt sellise tapeedi, nagu vaja on. Kui on olemas toa täpsed mõõdud, siis arvestame mustri tegemisel ka akende ja uste avadega.

Täpsem info kodulehel
http://www.mustmuna.ee või
http://interjoor.mustmuna.ee

Kristjan

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.