KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

mida arvata pruunist värvitud mdf värvitoonist

Merike 14.05.2010 19:47

Kas ooskate öelda, olete ise kohanud, et keegi on tellinud köögimööbli tumepruunist pähklitooni aga materjaliks on valinud värvitud mdf plaadi?

Olen mõtetega köögimööbli valiku tegemisel. Avatud köök elutuba sisaldab veel mööblit, mis koosneb funk lauast (korralik, ilus, pruun), eestiaegsed pruunid tammetoolid ja samas stiilis heledamast puidust puhvetikapp. Elutuppa planeerin tv laud, diivanilaud ka pruune.

Tahan kööki teha moodsat minimalistlikku, et ei peaks valima käepidemeid (mis jätaks tagasihoidliku mulje) ja oleks lakooniline- selleks oleks parim mdf värvitud plaat/ alternatiiviks spoon (seda on küll ilusat pruuni).

Mida teie arvate pruunist värvitud kappidest? Olen näinud tumehalle- see on superilus, aga pruuni? Veel kolmandat tooni sisse tuua oleks vist ka plaju.Tegu on palkmajaga.


Tsiteeri

Helen 17.05.2010 18:26

Tere,

Pruunil ja pruunil võib olla ka väga tugev erinevus- kõik sõltub. Köögi firmad/tarnijad/mööblitootjad pakuvad erinevaid võimalusi ja selleks oleks siiski vaja eelnevat näidistükki, et näha, milline on antud/mingi kombinatsiooni tulemus. Ja kui see ei vasta Teie ettekujutusele, siis leida sobivam lahendus koos nendega. Oluline on ka jälgida, et see haakuks siiski ülejäänud interjööriga ja moodustaks ka meelepärase terviku.
Kui eesmärk on minimalism, siis ärge tooge kolmandat tooni sisse, kui siis pigem mõne aksessuaariga, mida saate soovi korral hõlpsasti vahetada, ilma, et peaks tegema suuremaid kulutusi ja muudatusi.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

merike 17.05.2010 22:20

Hea, et keegi õigele teele juhatab. Aitähh! Oleks juba kolmanda värvi kallale läinud.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.