KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögikappide värvus

Pille 05.06.2010 07:39

Tere!
Tahaks mõnusat ja rõõmsat kööki,kuid ei suuda otsustada,mis värvi see peaks olema.Mees tahab päris heledat,kuid kui seinad niigi vaevalt kollakad,siis mulle tundub,et see köök jääb liiga külm.
Sooviks Teie arvamust nii uste,töötasapinna,kui karkassi osas.Kas valida matid uksed või kõrgläikega,kui majas pisike laps?

Tsiteeri

K. 06.06.2010 20:41

Mina soovitan matti, sest kõrgläikelisel pinnal on näpujälgi ja muid plekke väge kergelt näha.
Kui te plaanite endale eritellimuses kööki, soovitan valida köögivalmistamise firma, kus on kõikidest toonidest näidised nii ustele kui ka töötasapindatele. Sealsed konsultantid oskavad kindlasti aidata värvi valikul kui ka materjali suhtes rohkem.
Miks mitte kasutada heledate ustega köögimööblit, kontrasti võib kööki lüüa töötasapinnaga. Samuti on tohutult valikut töötasapinna kõrgusest seinapinna katmise võimalusi. Erinevaid tapeete, mida saab katta klaasiga või läbipaistva plastikuga, oleneb ju teie rahakotist ja võimalustest. Samuti erinevad keraamilised kivid või muud viimistusmaterjalid. Samuti saab kontrasti tuua aksesuaaridega (piltide või lauakaunistuste näol: laudlina, toolid või nende katted jne).

Loodetavasti aitasin.
Edu

Tsiteeri

Helen 07.06.2010 11:34

Tere,

Materjalide ja värvide valik on väga lai. Praktilisuse poole pealt ei soovitaks kõrgläiget, seda enam kui peres on pisike laps.
Toonide osas oleks ehk mõistlik leida mehega kompromiss. Võib ju teha alumise osa tumedama ja ülemise siis heledama. Lisaks kappide ja tasapinna vaheline osa visuaalselt siduvaks, kas pidli, plaadi vm elemendi näol.
Kui toonidega ei soovi aktsenti tuua, võite seda teha ka materjali tekstuuriga- väikese köögi puhul annab selline variant ehk isegi parema tulemuse. Või siis kombineerida omavahel 2 materjali.
Samuti on võimalik soovi korral lisada kuskile mõni dekoratiivne kleebis- ornament nt.
Eks sõltub ka muudest asjaoludest- kas köök on avatud? Kui suur on ruum? Muud elemendid ruumis, valgustus, põrand, aknakate. Kõike seda tuleks silmas pidada ja sellest lähtuvalt siis tooteid omavahel kombineerida nii, et tulemus oleks ka meelepärane.

Edu soovides,
Helen

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.