KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi töötasapinna ja seinakatte valikul

Piret 09.06.2010 00:35

Plaanis on uuendada köögimööblit. Köögi seinad on värvitud salatirohelist tooni. Köök on jaotatud töötsooniks ja söögitoaosaks, kus on kollakaks peitsitud ovaalne söögilaud ja 8 tooli. Kuna söögitoamööbliga sarnast tooni leida ei olnud võimalik, siis tköögimööbli Kappidele valisime täispuidust raamiga uksed, mis on peitsitud kergelt hallikat tooni (182E36701). Nüüd ei oska valida nendele ustega sobivat töötasapinda ning ülemiste kappide ja töötasapinna vahele jäävat seinakattematerjali. Tänud ette.

Tsiteeri

Helen 09.06.2010 18:51

Tere,

Raske öelda hetkel kui pole näinud- materjale ja värve on väga erinevaid ja palju. Ega pilti ei ole? Kui ei soovi siia laadida, võite ka meilile saata helen@arxinteriors.ee


Helen

Tsiteeri

Helen 09.06.2010 19:28

millised toolid on?

Tsiteeri

Piret 10.06.2010 16:26

Saatsin söögilaua ja toolide pildid mailile: helen@arxinteriors.ee.

Piret

Tsiteeri

Helen 10.06.2010 21:19

Tere,

Hetkeseisuga tundub, et seda puitu ja halli on piisavalt. Kas kõik seinad on rohelised? Ei tea küll, kui suur ruum on, aga tasapinna puhul võite kaaluda kivi (kas siis naturaalne või tehiskivi), kus kajastub ka mingi muster. Laminaate on ka muidugi tänapäeval väga erineva imitatsiooniga. Ja miks mitte kasutada ka seda kappide ja tasapinna vahelisel osal.
Või siis kappide ja tasapinna vahele mingi pilt, haakumaks nii rohelise seina kui ka tasapinnaga. Ülejäänu on Teil suht neutraalne. Tundub just, et mustrit oleks vaja sisse tuua, mis siis elu sisse annab- liikumise moodustab. Pange rõhk just tekstuuri osale.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Piret 11.06.2010 00:33

Kogu ruum (5 m X 3 m) on roheliste seintega, mis võib vajadusel ka sobilikumat värvi teha. Kas töötasapinna ja kappide vahele klaasi alla pildi või tapeedi panemisel liiga kirjuks ei lähe? Kas töötasapind võiks olla uste värvist heledamat tooni või pigem tumedam?

Tsiteeri

Helen 11.06.2010 11:24

Tere,

See sõltub nüüd pigem, milline see pilt või tapeet on, mida kajastada. Piltide/mustrite valik on väga lai- valida mitte nii intensiivselt karjuv. Töötasapinna valiksin pigem tumedama, aga sõltub, milline see pilt ka tuleb ja, kuidas see kõik roheliste seintega harmoneerub. Kui ka tume tasapind mängu tuua, võiks seda ka muu näol kajastada veel- kas siis mingi aksessuaar vm- lauale katted, tulevikus ehk kaalute aknakatte vahetust/toolide katte vahetust, mõni keraamiline aksessuaar jne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.