KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Avatud köögiga elutuba

Mari 13.06.2010 18:52

Tere! Minu küsimus puudutab avatud köögiga elutuba. Nimelt on mul plaanis soetada köögimööbel, mille korpus ja tööpind on wenge toonis, kapi uksed valge kõrgläige. Ülejäänud mööbel - söögilaud, tv-alus, diivanilaud, riiulid jm plaanin samuti soetada wenge toonis. Seinte osas sooviksin kasutada valget (või beežikat) ühevärvilist, kuid kerge reljeefiga tapeeti. Ehk siis enamus toast tuleks valge-wenge toonis. Et asi liiga üksluine ei jääks, sooviksin ühte seina panna mingi rõõmsa värviga ning mustriga tapeedi. Milline see tapeet võiks olla? Mida üldse arvate minu poolt kirjeldatud kujundusest - kas jääb äkki liiga tühi ja igav ning peaksin midagi teisiti tegema? Tänan ette vastuse eest!

Tsiteeri

Helen 14.06.2010 14:12

Tere,

Jah, aktsenti võiks anda küll, aga eks see sõltub ka nüüd, millisesse seina- on see siis see sein, kus asetseb köögimööbel vm sein- seda ei oska öelda, kuna pole ruumi näinud. Võibolla tasub hoopis 2 seina teha erksamad või on Teil hoopis mingi osaline seina osa vms, mida tasuks esile tuua või siis haakuma panna ülejäänuga.
Wenge ja valge kõrvale võite tuua nt punase, purpur, lilla- tegelikult võite kaaluda ükskõik, millist tooni sinna- sõltub Teie enda eelistustest värvide osas. Ja tapeete on väga palju ja erinevaid, seega valik on lai. Millist mustrit eelistate- ornamente, geomeetrilisi kujundeid, lilli vms? Kas heledam tapeet, tumedama mustriga või tume heledama mustriga, on muster väiksem, suurem, tagasihoidlikum, rohkem esiletulev jne. Samuti sõltu ju sellest, kui palju kuskil esineb tumedust ja heledust- sellest lähtuvalt saab ka teha tapeedi puhul valiku. Valgustus mängib ka oma rolli.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

priit 16.06.2010 22:38

wenge, hõbedased taustad ja muu sarnane on juba aegunud mood. Minu soovitus on et kui tahad midagi kaasaegset ja moodsat siis vaata veel ringi... uued ja põnevad lahendused on olemas.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.