KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun nõu köögimööbli värvide valikul

liina 14.06.2010 16:39

Tere! Köök on 12 rm. Köögi seinad tulevad hallikas-helebeezid. Laud on ploomi võrvi, keskelt jookseb musta klaasi riba. Mustad nahktoolid. Meeldib väga roheline ja must värv. Leidsime sellised rohelised uksed, aga arvan, et kui kogu mööbel selline teha, siis jääks äkki liiga roheline. Kas sobiks, kui teeks ülemised kapid rohelised ja alumised mustad ja mis tooni peaks siis valima tööpinna ja ka kappide vahele plaaadid?Plaate sooviks mustriga, aga kas siis läheks liiga kirjuks?

Tsiteeri

Helen 14.06.2010 19:58

Tere,

Milline on põrand?


Helen

Tsiteeri

Liina 15.06.2010 10:12

Helen kirjutas:
Tere,

Milline on põrand?


Helen


Tere,

põrand on veel valimata, aga arvan, et tuleb tamm. See läheb ka teiste tubadega kokku.
Enne jäi veel ütlemata, et mööbel tuleb ühte seina ja mõõdud on 2,8m. Tehnika on teras.Õhupuhasti, pliit ja külmkapp.

Tsiteeri

Helen 15.06.2010 22:06

Tere,

Mustaga tasuks ettevaatlik olla- hetkel tundub mulle, et seda tuleb liiga palju sinna ruumi. Pigem siis töötasapinna näol musta lisaks tuua, aga tervet alumist kappide osa ei soovitaks. Lisaks saate ju ka siis vaheplaatide näol seda natuke lisaks tuua- heledamal taustal nt mustaga muster. Plaat võib olla ka rahulikuma mustri ning värvigammaga.
Tundub ka, et see ploomi toon jääb kuidagi üksikuks. Ja kui põrand tuleb tamm ja köögimööbel roheline, siis on selles suht väikeses ruumis tegelikult mitmeid erinevaid värve ja materjale. Jälgige ka seda, kuidas need kõik omavahel sobivad ja, kas see moodustab terviku. Ma selles rohelises nii kindel ei ole, pigem kombineeriks olemasolevaid toone ja valige 1 koht, mis peaks olema siis kogu miljöö tõmbenumber- on selleks siis see plaat seinas, köögimööbli materjal, töötasapind vm. Materjalid ja toonid ei tohiks omavahel konkureerida ja tasuks hoida ühtset stiili.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.