KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

sooviks abi köögi seina ja põranda värvivalikul

riina 16.06.2010 22:52

tere.köögi seinad vanast tellisest,üks sein tehtud kindakrohviga aga ei tea,mis värvi seda teha.peaks olema midagi heledat .sest köögis ainult 2akent ja päevavalgust väga vähe.ei oska ka põranda värvi valida ,kas see peaks olema ka heledam?tänud

Tsiteeri

Helen 17.06.2010 17:25

Tere,

Ei tea küll ruumi mõõtmeid ega tellise tooni, aga kui ruum on väike, kasutage rohkem heledamaid toone, mängige pigem tekstuuriga. Tellis ise on juba ka suht massiivne oma olemuselt ja üsnagi pilku püüdev, samuti krohvitud osa- seega püüdke ülejäänud osa ehk õhulisusega tasakaalustada, ka valgustuse osas.
Kui massiivsus on taotuslik (maakodude puhul tihti on), siis võite valida ka põranda ju robustsema väljanägemisega ja kui tegu on suurema ruumiga, võib see olla vabalt ka tumedam.


Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.