KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Milliseid värve kasutada väikeses toas

piret 21.06.2010 10:15

Tere
Plaanis uuendada väike tuba, kuid ei tea milliseid värve eelistada ( heledaid - tumedaid, suure mustriga või ilma mustrita)? Kas oleks võimalik kasutada otsaseinas mustrilist või jääb see väikeses toas liiga ahistav? Mis värvi peaks olema põrand (kindlasti tuleb mingi parketi valik aga mis puit)??? :(

Tsiteeri

Helen 22.06.2010 16:01

Tere,

Väikeste ruumide puhul oleks parem kasutada heledamaid toone, aktsenti võite sisse tuua osaliselt aksessuaaridega või siis mõne tapeedi mustri näol, aknakattega vm. Põrand samuti heledam, aga nt puidu süü osa võib siis olla ehk intensiivsem- põrandakatete valik on ka väga lai. Üldplaanis hoidke heledat joont ja kasutage võimalikult õhulisi materjale toodete osas- avardab ruumi ja valgustusele pange ka rõhku. Mustri puhul jälgige ka seda, et see esile tuleks.
Sõltub ka, mis ruumiga on tegu, kus asetsevad teised elemendid ja, millised need on, palju seda seina pinda üldse nähtav on jne?

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.