KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Millist stiili ja värvi kardinaid soovitate?

jaana 21.06.2010 12:29

Soovin siis rõduuksega aknale kardinaid.Nagu aga näha siis pool akna alumisest osast varjab diivan..kas kardin võiks olla siis ainult nii pikk ,et ulatuks diivani taha peitu(rõduukse muidugi võiks ära katta ylevalt alla)?probleemiks ka rõduuks,kust käiakse tihedalt sisse välja..,et millist stiili sinna oleks võimalik sobitada ,et kergesti eest saaks ja ära ei lõhuks lapsed esimese korraga kui rõduukse kallale minnakse.Toa stiil mööbli poolest on siis suht massiivne..nii diivan kui telekaalus on tumepruunid .paremal seinas on persiku tooni värv..Vaip maas on punane.ja akende vahel ribikardinad..Millist värvi ja stiili oskate soovitada kardinaid?

Tsiteeri

Helen 22.06.2010 16:27

Tere,

Kui hetkel kõik on massiivne, siis võiks aknakattega õhulisust lisada.
Võite kaaluda nt roomakardinat ja kõrvale rõduukse poolele siis langev osa- see peaks olema siis ka tugevamast materjalist. Nt roomakardin õhulisem ja see külgkardina osa siis tugevam/toekam- kanga valik on meeletult lai, seega ei tohiks olla probleemi kombineerida 2 kangast omavahel, ühtlasi panna ka haakuma siis ülejäänuga ruumis. Nt kui roomakadinal on ka mõni muster teises toonis, võib juba selle võtta aluseks siis kõrvalolevale. Kui tihedalt käiakse, siis praktilisuse poole pealt tasuks ka valida selline toon, mis ei too kohe iga jälge nähtavale. Vaibaga ehk kombineerida?! Tumepruuni või pruuni üldse ei soovitaks enam sisse tuua, kuna siis sulavad kõik väga ühte- ei ole seda kontrasti ja toodete eristumist.
Aga soovitaks minna ka kardinasalongi ja konsulteerida nendega, ühtlasi näete juba ka kanga valikuid ja erinevaid võimalusi nende puhul- iga kangas ei võimalda ka kõike teha.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Helen 22.06.2010 16:32

Tahtsin veel lisada, et võib teha ka mõlemale osale roomakardinad. Ka rõduuksele eraldi, siis ei kisuta ka seda jnii palju. Sellsiel juhul kasutada sama materjali

Helen

Tsiteeri

jaana 23.06.2010 14:29

Helen kirjutas:
Tahtsin veel lisada, et võib teha ka mõlemale osale roomakardinad. Ka rõduuksele eraldi, siis ei kisuta ka seda jnii palju. Sellsiel juhul kasutada sama materjali

Helen


Aga kuhu roomakardinad kinnitatakse..kas lae alla ..või rõduukse kylge? Et kui uksest käiakse kas siis peab selle kardina paremale tõmbama või saab neid eest ainult yles tõmmates?Samas yles tõmmata ju pole ruumi..hmm..

Tsiteeri

Helen 23.06.2010 15:01

Ukse külge mõtlesin. Selle konstruktiivse lahenduse peab siiski üle vaatama aknakatte firma esindaja, kes siis pakub välja parima lahenduse kinnituse jm osas. Seal võib esineda mingite lahenduste osas komplikatsioone, aga ei pruugi. Võite küsida ka aknakatte spetsialistilt, kes siin samuti nõustab- oskab ehk täpsemini vastata pakutavate süsteemide osas parimat lahendust.

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.