KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

kas sobiks selline köök?

merike 30.06.2010 17:21

Käisin mööblifirmas omale kööki planeerimas ja lõpuks saime niisuguse variandi. See nagu siin foorumis kirjutatakse, et köögimööblifirmad annavad nõu ja pakuvad lahendusi, siis see on nii ja naa. Ikkagi on firmal eelkõige plaan kliendile maha müüa mööblit nii palju kui võimalik. Muidugi annavad nad ka nõu, kuid endal peab ikka ettekujutus olemas olema, muidu läheb ka jamaks kätte.

Saime siis arutelu käigus esialgu niisuguse köögi. Uksed mdf värvitud, töötasapind kirss, mis sobib minu puhvetiga, mis on sama tooni. Köök ona avatud, kamina taha jääb elutoa pool, tegu palkmajaga. Otsasein 3,2 pikk. , köögiosa pikkus 4,2.

Küsin nüüd, kas teie jätaksite külmiku pika töötasapinna lõppu või jätaksite külmiku nurgaga, nagu pildil?

Kuidas jääks ilusam. Köögi seinl-vasakul algab uuniga, siis kappide rida, enamus lahtised, kuna vanas köögis oli ka uks, kuhu käisid nõud, kappidel üleval, ning ustel polnud suurt mõtet.

Ja mida soovitaksite palkseina vahele, kraanikausi seina? Kas pleksklaas, teisele poole kleebitud rahvariide mustri pikki triip oleks hea?Või on pleksklaas liiga rabe, kuhu ta toetuks?
Uun on praegu asetatud vasakule üleval,seda pole kuhugile panna, kui külmik uuni asemele lõppu saab ? Või teie näeksite kohta?

Aitähh ette vastuse eest. Saan siis vast edasi otsustada.

Tsiteeri

Helen 30.06.2010 19:09

Tere,

Ei tahaks üldse halvasti öelda, aga köögi firma kohta tundub see küll mage olevat. Eeldaks kogenud inimestelt siiski paremat, või siis ei ole kogenud >|
Eelkõige soovitaks pöörduda ka teistesse firmadesse, et näha ka nende pakkumisi ja variante antud köögi suhtes.
Ilusam oleks kindlasti kui see külmik oleks pika tööpinna lõpus, ühtlasi saaks ka loomulik valgus ligi rohkem. Hetkel on püütud selle variandi puhul vist tööpinda juurde võita nagu aru saan. Kui jätta nii, oleks parem materjalide ja värvidega siis komineerida, et tulemus ei oleks häiriv. Tohib küsida, miks see 1 ülemine kapp hall on? Selle halli tooni asendaks ka muuga üldse- võimalusi on ju tegelikult palju. Värvi toone on juba laias valikus, samuti ka materjale, kombineerida saab mitmeti, et tulemus oleks ka silmale ilus vaadata. See ülemine kappide rida on ka kuidagi kummaline, ei ole hästi ka ülejäänuga proportsioonis.
Seda külge nüüd hästi ei näe, ei saa aru, mis seal kuskil täpsemalt asetseb. Kas pliiidi kohale kubu polegi arvestatud?
Kokkuvõttes laske uued variandid teha!!!
Tasapinna ja kappide vahele võib kasutada samamoodi kõike nagu mujalegi, teatud tooted nõuavad aga siledat pinda, mille saab tegelikult ju ka luua.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

merike 30.06.2010 21:33

Tänan ausa vastuse eest.
Käisin Tartu firmas, mis on väga tuntud, nimi algab A tähega ja sõnas on 5 tähte. :)) Vot kahjuks ongi nii, et endal mul oli visioon selline, et tahtsin tumehalli (siis pääseb mööbel paremini esile), käepidemeid ei soovinud, et vältida detaile, kubu on planeeritud ümmargune silinder korstna küljest. Töötasapinna värv seepärast kirsi värvi, kuna antiik eesti puhvet asub samas köögis.

Praegu sain siis kinnitust, et külmik otsaseinas oleks tõesti hea. Ülemine rida, ma ei tea kuidas siis. Mida ma tahaks, et oleks 1 kapp üleval, kus on igapäevased nõud ja see oleks lahtine riiul. Äkki kõik lahtised riiulid panna üles seina? ja ikka see vastik uun, millega mu mees oma riisiputru soendab igal jumala hommikul. Kui nii kvalifitseeritud firma ise midagi ei paku, siis ma ka ei tea, mis seal tartus siis veel on? Käisin e- kaubakmajas fennicas, seal müüja nuttis toru otsas ja jagas ilmelt mehega asju, Mis tuju siis veel mööblit soovitada on, kui oma köök sassis? Väiksed naljad kuluvad ka marjaks ära, on ju!
Aga nii see on. Mida sina siis soovitaksid üles reale? Aitähh vastamast igatahes jälle ette.

Tsiteeri

Helen 30.06.2010 21:58

mis teie maili aadress on?

Tsiteeri

Helen 30.06.2010 22:03

või kirjutage minu omale helen@arxinteriors.ee

Tsiteeri

merike 30.06.2010 22:17

Tänud, räägime edasi, tulevad äkki paremad ideed. :)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.