KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa värvid

Anni 11.07.2010 11:00

Tere,

Mul on suhteliselt väikesed toad(2).
Elutoas on tumeroheline kahhelkivist ahi,lõhkuda pole plaanis.laed on helerohelised ja tapeet erkkollane.Põrandal punane vaip ja kardinad ka punased.Suhtelised kirju:) Diivan on oranz,tumepunaste triipudega.Kapp ja laud on pruunid(heledam).Tahaks tapeedi üle värvida,kuid ei tea mis värvi? Võiks ollane heledam,et tuba avaram paistaks.


mis te sellest kompotist arvate?


samas magamistuba/lapsetuba on beezides toonides.Mis värvi kardinaid võiks siin kasutada? ks tuba on väga kirju ja teine on väga igav ja ühes toonis(beez).

palun teie poolset nõu sisustamisel.

Tänud
Anni

Tsiteeri

Helen 12.07.2010 10:43

Tere,

Elutoas võite siis heledamat, neutraalset tooni kasutada või kui soovite siiski värvikamat, siis kasutage olemasolevatest värvidest midagi. Ärge uut tooni enam sisse tooge, aga hele oleks parem variant- tasakaalustab ka ülejäänut.
Väikestes ruumides tasuks erinevate värvidega ettevaatlik olla, kuna see erinevus torkab kohe silma ja neil ei pruugi olla ruumi esile tulla- konkureerivad tihedalt omavahel.
Magamistoas võite pruuni kõrvale ükskõik, millise tooni kõrvale tuua. Võite võtta ka elutoa toonidest mõne kui ei soovi päris uut värvi. Mustriga variant oleks ehk parem isegi, toob liikuvust juba- võib ju olla ka neutraalsem toonidelt, aga rõhuda siis tekstuurile ja mustrile.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.