KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa värvitoonid

Liisali 13.07.2010 12:59

Tere!
Hakkame oma uues kodus remonti tegema ja sooviks Teilt sisekujunduse osas nõu.
Elutoas on õlitatud helekollakat tooni saareparkett, sinna tuleb suur heledast tammepuidust antiikpuhvetkapp, lagi tuleb valge. Elutoast läheb koridor üles teisele korrusele, trepi üks seinakülg ja II korruse koridori lagi on kaetud mattlakiga lakitud puitlaudisega. Elutuba on suur (3,4 *7,0), aknad paiknevad toa ühes nurgas üks lõunasse ja teine läände.
Milline võiks olla elutoa ja sealt teisele korrusele mineva seina värvitoon ja kas tapeetida või värvida?
Millise mustriga võiks olla tapeet? Kas teise korruse koridor teha sama tooni?
Milline kardin ja vaip ning pehme mööbel võiks sinna sobida? (pildil olevad kardinad, kardinapuud, trepi vaipkate võtame maha) Eelistaksin ruumis heledamaid toone.
Ette tänades,
Liisali

Tsiteeri

Helen 16.07.2010 10:32

Tere,

Võib teha 2 korruse koridori sama värvi, võib ka teha teises toonis- sõltub üleminekust ja ka ruumi kujust/suurusest. Kui soovite heledamaid toone, siis neid kasutagegi- heledaid toone on tunduvalt lihtsam omavahel kombineerida, kuna haakuvad paremini ja ühtlasi ei torka nii silma kohe. Üldmiljöö hoidke hele ja vajadusel tooge aktsenti siis aksessuaaridega/üksikute detailidega. Võite ka ju mõne antiikse maali vms seina panna, hoiab ühtset stiili ja muljet.
Tapeedi mustri osas hoidke ka siis sama stiili- valik on piisavalt lai poodides. Sama teema ka muude detailidega ruumides. Las see antiikne temaatika olla läbiv igas ruumis.....kõik tooted ei pea ka olema antiiksed, võite kombineerida, aga jälgige, et ei tekiks nö segadust ega konkurentsi. Las see antiikne osa ollagi see nö täpp i peal. Tasuks ka jälgida seda vormi, mis on temaatikal, et ei tekiks vastuolu muuga, mis kohe häirima hakkaks.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.