KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi magamistoa tapeedi valikul

Krista 14.07.2010 21:55

Sooviksin magamistoas tapeeti vahetada.
Toas on tume pruun mööbel ja tamme parkett. Otsa seinas on lai aken rõdu uksega, millest paistab hommikune päike. Kõrval seinas on suur sektsioon kapp maast laeni. Teistes tubades on valge tapeet ning avatud köök on oranz. Ise mõtlesin, et magamistoa vooditagune sein võiks olla valge ja roheliste kujunditega, sest kardinad vastas seinas on samuti rohelised, millised võiks teised seinad olla? Kas selline värvivalik oleks üldse sobilik?

Tänud,
Krista

Tsiteeri

Helen 16.07.2010 09:45

Tere,

Võib küll olla rohelisega tapeet otsa seinas. ega Seda ülejäänud seina pinda väga polegi, kuna kapp juba varjab 1 seina, suur aken 2 seinas, jääbki vaid 3 külje sein, mis võib olla siis hele/neutraalne, mis lisab ka õhulisust ja avarust. Igasuguste aksessuaaridega võite soovi korral aktsenti juurde lisada.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.