KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kumba seina elutoa puhul rõhutada TV tagust seina või diivani tagust seina? ( värvi või tapeediga)

Mari 30.07.2010 13:29

Paluksin nõu elutoa sisustamise osas.
Avatud köögiga pisut pikliku kujuga elutoaga temeist. Sooviksin ühe seintest värvida või tapetseerida teist tooni aga kumb sein tuleks valida? Täpseltmalt langeb valgus kella 13.00 päeval toa keskele ja kell 8 paiku viimased kiired tv- poolsele seinale.
Värvide poolest mõtlesin et üks sein hele oliiv roheline või siis midagi hele sinist. diivan tuleb skandinaaviapärasem ja maha paks narmastega vaip, tv alus madal valge kõrgläikega.
Loodan et polnud väga segane :) ja ootaksin hea meelega nõuandmeid.

tänud ette

Tsiteeri

Helen 02.08.2010 11:39

Tere,

sõltub nüüd kui piklik/kitsas on ruum, aga minu soovitus oleks, et ärge Tv seina aktsendikamaks tehke, pigem diivani tagune sein, siduvust saate luua veel ju aknakatte vm detailidega/aksessuaaridega.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.