KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Väiksematsorti avatud köögi ideed ja dilemma.

Nõutu 03.08.2010 11:37

Olen pisut hädas valikutega köök-elutoa osas. Selle ruumi sisustamist alustaksin köögist ja siin ongi dilemma.
Mulle väga meeldib valge kõrgläikega köök ..tasapinnaks tuleks midagi sooja, näiteks naturaalne tammepuit ja tahaseina soovin panna bambustapeedi ja selle klaasiga katta.
Valge tööpind ja tagasein teeks asja liiga külmaks ja steriilseks.
Samas meeldib mulle ka selline kaaslaegne valge saare või atlanta tamme spoon ..hästi sooja mulje jätavad.
Elutoa osa siis sisutaksin vastavalt köögile aga olen nüüd fakti eest kumba tellida?
Ühest küljes toleks see valge saar või atlanta tamm ajatu ja maitsekas ..valge kõrgläigeaga hetkel väga in sisustuses ..kuid arvan et hooajaline värk.
Korteris on muidu plaanis elada u 5-6 aastat ..
Paluksin väga nõu kumb variant võiks jääda ja mis on ühe ja teise plussid nind miinused? ( valge kõrgläike puhul olen arvestanud tiheda nühkimisega seega seda miinuseks ei pea)

Tänades,

Tsiteeri

Helen 04.08.2010 13:00

Tere,

Minu soovitus Teile oleks siiski järgida oma sisetunnet, mitte trende. Pealegi hele ja tume ei kao kuskile- need on alati moes. On inimesi, kes laidavad kõrgläiget, samas on ka neid, kes kiidavad ja ei näe üldse probleemi. Sõltub ka, millist kõrgläike varianti silmas peate- seal on ka hinna kõikumised. Lihtsam ja odavam peaks olema kõrgläike laminaadi variant, aga eks kindlasti leidub vastupidiselt arvajaid. Palju kiidetakse ikka kallimat varianti, samas teab igaüks, et kallis ei ole alati kvaliteetne ja tugev ja iga asjaga on nii, et 1 on rahul, 2 aga ei jõua ära kiruda- teatud mõttes ka õnne küsimus. Palju sõltub ka tootjast, mida täpsemalt pakutakse.
Salongist saate täpsema vastuse hindade erinevuse osas kõrgläike variantide puhul.
Silmas tasuks siiski kujundamisel pidada ka tervikut- alustate küll köögist, aga püüdke juba muu peale ka mõelda ja see võib juba otsusele abiks olla. Kuidas panete ülejäänu köögiga haakuma, milliseid materjale, tooteid, detaile kasutate, ruumi suurus, mööbli paigutus, valgustus jne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Marit 09.08.2010 14:18

Tere!

Hea valik erinevaid ja huvitavaid materjale. Anname nõu ja soovitusi! Köögimööbli hinnad sõltuvad suuresti materjali valikust!
www.erfrees.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.