KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

köögi-elutoa seinavärv

Erle 10.08.2010 21:53

Tere

Palun abi seinavärvi valimisel avatud kööki-elutuppa.

Nimelt köögimööbel on tumepunane tumehalli tööpinnaga. Plaadid plaanime kööki maha panna beežid, elutuppa tumepruun parkett. Elutoa mööbel tuleb samuti tumepruun, diivan must. Elutoa ühte seina tuleb kamin.

Minu praegune idee oli kõik seinad - köögis ja elutoas värvida hele beežikaks-hallikaks. Seinapinda on vähe, majal suured maast laeni aknad. Kõige suurem värvitav pind ongi sein, kuhu tuleb kamin. Kardan, et värvides seinad, kamina ja kamina seina ühtlaselt beežikaks hallikaks on tulemus tuim. Mis värvi võiks kombineerida näiteks kaminaseina toonimiseks pisut erinevaks, kui on teised seinad? Tumedam hall teeks üldmulje süngeks?


Tsiteeri

Helen 13.08.2010 12:43

Tere,

Suur ruum on?


Helen

Tsiteeri

Erle 13.08.2010 15:08


Ruumi suurus on 80 ruutmeetrit.


Erle

Tsiteeri

Erle 13.08.2010 15:22


Ruumi suurus on 80 ruutmeetrit.


Erle

Tsiteeri

Helen 13.08.2010 15:49

Tere,

Sõltub ka nüüd kamina seina täpsemast asukohast, aga võimalus on natuke ka punast sinna osaliselt sisse tuua. Muidu tasuks rõhuda heledusele, kuna seda tumedat on suht palju. Hall võib teha süngeks küll, kuna seda tumedust on piisavalt juba ka. Kui natuke kasutada, haakumaks siis tööpinnaga, pole ju hullu, aga laias pinnas seda sisse ei tooks. Parem oleks ehk sein siiski hele teha ja siis kamina osas natuke nt tumehalli kasutada - toob selle ka paremini esile ja loob kontrasti. Eks sõltub ka kamina tüübist.
Kui on mingi eenduv osa seinal, kasvõi natuke, saab ka sellega mängida. Pilt oleks muidugi ka parem variant, saaks täpsema ülevaate paigutusest/planeeringust jms. Võimalusel võite siia laadida, kui ei soovi, saab ka meilile saata mulle: helen@arxinteriors.ee

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.