KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Magamistoa tapeediga mängimine

Mall 25.08.2010 19:15

Valin ka magamisto tapeeti ja leidsin meeldiva mustri. Kuna kõiki seinu ühesuguseks ei taha, on mõte teha nii, et neljakandilises magamistoas oleks voodi päise tagune sein tumepunane mustriline tapeet ja teised seinad sama mustriga valge-beežikas tapeet. Voodi asetseb toa keskel, kahel pool ääres on öökapid, ühes nurgas riidekapp. Muud mööblit esialgu ei plaani, kuna ruum on väike. Esiteks huvitab, kas selline ühe seina tumedam eristamine on soovitav ning teisalt tehniline mure - kuidas seinte nurkades tapeedi värvide ülemineku mure lahendada? Üks äär peab siiski teise peale minema ning see tundub veider, kui muidu nt heleda seina nurgas on punane paaniäär. Või on see mõtlemises kinni?

Tsiteeri

Helen 29.08.2010 16:59

Tere,

Ühte seina võib küll eristada- lisabki ruumile omanäolisust ja särtsu. Kui jääb ka päise ossa, ei sega see ka uinumist, juhul kui peaks tumedam toon häirima magamistoas vms.
Eks palju sõltub ka mustrist ja tapeedist. Samas võite seda ka lahendada teisiti, et ei vii punast tapeeti lõpuni välja- jätke natuke laiem vahe, et oleks proportsioonis, ülevalt võite samuti jätta laiema vahe, aga ülemist osa jälgige, et siis heledam tapeet oleks samal kõrgusel.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Mall 31.08.2010 14:32

Aitäh vastuse eest. Arvan ise ka, et see punane lisab särtsu. Tapeedi muster jookseb paani kaupa, st paane pole kokku vaja sobitada. Kas ma sain aru, et soovitate punase seina äärtes siis kasutada beeži tapeedi äärt? See üleminekumure on ainult ühes seina ääres, kuna teise ääre katab sisseehitatud garderoobikapp. Seega pakutud variant vist hästi ei sobi. :(

Tsiteeri

Helen 31.08.2010 14:46

Tere,

Viige ainult seina lõpuni see hele tapeet või siis jätke mõlema tapeedi puhul vahe või siis tooge heledamat tapeeti nt rohkem ka punasele seinale ja siis punane osa jääb selle vahele. Sõltub ka seina laiusest- jälgige proportsiooni.


Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

evelin 09.03.2012 19:37

tere,küsimus selline on inglismaalt saadetud tapeet,see on kuldse,hõbedate ruutudega,mõlemal pool ääres on tal valged ääred.kuidas peaks sellist tapeeti paigutama.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.