KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Triibuline tapeet

elle 07.09.2010 09:36

Tere.
Soov remontida töötuba ja tahaks seina panna triibulist tapeeti. Tuba 2,5x3,5x2,50. Otsaseina teeks valgeks kuna seal asub aken .Kas ruum jääb siis visuaalselt väiksemaks? Kas on üldse hea lahendus triibuline tapeet? Mis võiks teise otsaseinas olla? (muu tapeet -ühevärviline?)
Tänud ette,

elle

Tsiteeri

Helen 07.09.2010 13:29

Tere,

Sõltub tapeedist/triibust ja ka sellest, kas tegu horisontaalse või vertikaalse triibuga jne. Samuti mängivad rolli värvid, ka mööbel, selle paigutus, valgustus.
Väga üle ei tasuks triibuga pingutada, pigem osaliselt kasutada (1 seinas nt või siis osaliselt 1 seinas), ülejäänuga looge rohkem avarust- nt heledama värvi alla, vajadusel saate värvi lisaks aksessuaaridega anda (ka aknakate). Mööbel valida ka õhulisem. Jälgige, kus tahate ruumi mõõtmetega mängida ja seal seda triipu ka kasutage- vertikaalne muudab kõrgemaks, horisontaalne pikemaks/laiemaks.
Heledad toonid visuaalselt avardavad ruumi, tumedad muudavad väiksemaks.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.