KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Avatud köök7elutuba, värvilahendused

merle 07.09.2010 16:43

Tere,
Kujundan vaikseltviisi oma ühetoalist korterit. Enne olid kollased seinad, kuid nüüd olen nii kaugele jõudnud, et ühes seinas on musta-valge kirju tapeet ja ülejäänud seinad heledad. Nüüd aga tekkis küsimus köögipoolega. Tahaks mööblitagust seina värvida tumedaks. Mööbel üleüldse toas on tumepruun. Köögimööblit tahaks ka ära värvida, hetkel on see selline helekollane.
Ühesõnaga sooviks mingit nõu värvide osas:)

Tsiteeri

Helen 07.09.2010 18:10

Tere,

Täpsustaks nüüd natuke.
Nagu aru saan, on tegu avatud kööktoaga?!
Kui suur on ruum?
Milline on põrand?

Helen

Tsiteeri

merle 13.09.2010 11:35

Tegu jah avatud kööktoaga, pinda peaks olema 30m2 kandis. Põrand on selline heledamat pruuni laminaatparkett.

Tsiteeri

Helen 14.09.2010 18:56

Tere,

Tegelt võite ju seina näol endale meelepärase tooni sisse tuua, olgu selleks siis nt roheline, punane, lilla vms. Kappide puhul hoidke ehk tagasihoidlikumat joont, võib ju natuke nt musta kajastada lisaks, haakumaks tapeediga( või siis seina tooni natuke kajastada). Sõltub ka, millise tooni kasuks otsustate seina puhul ja loomulikult ka mööbli paigutusel on oma roll.
Mööbli peal võib ju kasutada ka dekoratiivseid kleebiseid....mingi ornament nt- haakumaks siis tapeedi mustriga.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.