KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Tahveldisega seinad

Mari 29.09.2010 21:36

Tere! Remondin eestiaegses kivitrepikojaga majas asuvat korterit. Sooviksin kasutada magamistoa hubasemaks muutmiseks seintel tahveldist. Samas pole ma kindel, kui hästi sobib tahveldis kokku kaarjate nurkadega laega (mille soovin kindlasti alles jätta) ja ajastu hõnguga. Kui tahveldist siiski kasutada, kas siis seina ülaserva portet lisada poleks vaja (seinad plaanin värvida)? Millised on võimalused "õrna ja kerge" tahveldise tegemiseks? Kuigi mulle püstlaudisest tahveldis väga meeldib, tundub see magamistoa puhul liiga raske.

Tsiteeri

Helen 03.10.2010 20:59

Tere,

Peate silmas siseruumi tehtud puidust sokli osa seinal?! Tean, et tehakse puittahvlitest ja liistudega karniis, sokli liist ja vahepeal mingi ruudustik.
Ruudustikku võib ka ju diagonaali variandis kasutada >| ....sõltub ka ruumist, suurusest, võimalustest jne. Võite ka tahvelduse alla pool seinast arvestada- alumine pool nt. Samuti võite seda peitsida, värvida.
Konsulteerige ka ehitajaga sel teemal, et kuulda ka ehituslikke võimalusi

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.