KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Väikse korteri(u 38 ruutu) sisustamine!

Kats 12.10.2010 21:31

Tegemist lahtise köögiga korteriga. Mõtlesin ühte seina panna tapeedi. Mida peaksin väikse korteri puhul silmas pidama? Kas suuremustriline tapeet sobiks ja, mis värvid näiteks?

Tsiteeri

Helen 13.10.2010 11:46

Tere,

Heledad, külmemad ja pärlmutter toonid avardavad. Mis ei tähenda, et soojad toonid välistatud oleks, saab ka kombineerida. Sõltub ka ruumi kujust, aga enamjaolt suured mustrid vajavad ruumi esile tulemiseks. Sõltub ka mustrist loomulikult ja mööbli paigutusest, ka valgustusel on oma roll. Värvidest võite ju, midaiganes kasutada- aktsenti võib ka mitme värviga luua, sõltuvalt siis stiilist ja enda maitse eelistustest, võttes arvesse ka teisi detaile ruumis. Rohkem tasuks kaaluda kergemaid toone- pastelsed ja tugevamatest siis pärlmutter. Üldmulje ehk rohkem heledam hoida ja nt tapeedi, aknakatte, diivanipatjade, osalise vaipkattega, söögilaua toolidega vms rohkem aktsenti sisse tuua.
Mööbli puhul kasutada ka võimalikult palju õhulisust, kergust- nt jalgadel mööbel, avatud riiulid, õhem materjal jne. Diivani puhul ka tekstiil peenema koega ja olemuselt mitte masiivne.
Mustritega saab ka väga hästi mängida, muutes siis ruumi visuaalselt, kas suuremaks, laiemaks, kõrgemaks, pikemaks vms. Nt triiibuline muster.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.