KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

andke palun nõu elutoa värvide valimisel!

Liisu 24.10.2010 22:58

tere,sooviks siis abi värvide valikul elutuppa.
nii,elutoa seinad on hetkel kõik beezid,aken asub meil läänes,ehk siis päikese loojang tuleb tuppa:P(kardinad on õhulised valged)
teisel pool seina,on aga kamin(ka beez) ühes seinas on meil sektsioon kapp( musta ja pähkli pruuniga) siis diivanilaud,mis on hetkel hall, ning ka diivan,mis on hall(tumeda,heleda hall-ruutude segu). põrand on hele.
2 seina on täiesti vabad. alles kolisime sisse,ja oleks aeg teha midagi huvitavat,
tänud!

Tsiteeri

Helen 26.10.2010 21:06

Tere,

Mõte läks endal rohelise peale....oliiv, leheroheline. Võib värvida, tapeeti kasutada, maalida seinale, pilt seina, ornament kleebise näol vms. Värvi võite ka tuua aksessuaaridega.
Köök paistab suht värvikas olevat, tooge seda ka elutuppa.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Evelin 07.12.2010 10:04

Tere

kiire tulemuse saavutamiseks: soovitan vahetada kardinaid hubasemate ..tumedamate vastu:) Ning kindlasti oleks taimed abiks, et tuba mõnusamaks muuta:)
Järgmine maal sobib ideaalselt teie tuppa:):
http://www.okidoki.ee/item/634951/

Parimat
Evelin

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.