KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Soojades toonides elutuba- milline värv kuhu?

Mari 08.11.2010 01:45

Tere! Palun Teie nõu järgnevas: soovin elutoa värvideks fotol olevat kombinatsiooni. Pehme mööbe ja väike sektsioonkapp on tumepruunid, seinte ja kardinatega jäin pisut hätta- palun soovitage, kuidas neid omavahel kombineerida- kas kardinad peaksid olema seinast tumedamad või heledamad? (Toonideks fotol olev soe oranzikas-kollane) Ja põrand on praegu helebeezh (ei meeldi), kas vaipkate võiks olla seinte-kardinate tooni või pruun, nagu mööbelgi? Aitäh!

Tsiteeri

Helen 08.11.2010 19:33

Tere,

Sõltub ka ruumi suurusest, palju neid aknaid ruumis on, kontseptsioon, toodete paigutus jms. Aknakatted võivad olla nii tumedamad kui heledamad, võivad olla ka mõlemat (tumedam muster heledal taustal vms), sõltub ka aknakatte tüübist- tülli puhul võib päevakardin olla heledam, paksem aga tumedam nt, eks võimalusi ole mitmeid. Võite panna ka põrandaga heledama osa haakuma, vaipkate siis haakumaks ka aknakattega (olgu selleks siis muster või värv). aga nagu ütlesin, sõltub ka paigutusest ja ruumist- antud juhul ma ruumi ei näe, seega võin ainult ka oletada. Valikuid on tegelt palju, tooted ei ole ainult ühevärvilised. Vaipkatete ja aknakatete valik on väga lai, seda nii materjali kui ka mustrite/värvide osas- hoidke sama joont. Selleks, et tooted ka oma mõju täielikult saaksid avaldada, peavad need esile tulema ja selleks on ka ruumi vaja.
Oluline oleks silmas pidada tervikut, mis loob siis tasakaalu.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.