KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

tapeet kööki

inx 12.11.2010 12:55

Mul köök kollaseks värvitud,kapid tumepunased,kardinad kollased-tumepunased.Tekkis mõte,et köögi ühte seina kleepida tapeet-nägin täna väga huvitavat kollasel põhjal suured punased roosid-samad värvid.mis mul köögis!Kas jääks väga maitselage???Köök on mul suht suur 20m2

Tsiteeri

Helen 12.11.2010 16:41

Tere,

Raske öelda kui pole näinud. Olete kaalunud kollase/punase kõrvale ka muud tooni tasakaalustamaks?


Helen

Tsiteeri

inx 14.11.2010 17:14

Mis värv olex kollase ja tumepunase tasakaalustamiseks sobiv?Köögis on veel kamina tagaselg-ilus vanadest tellistest laotud müür.

Tsiteeri

Helen 15.11.2010 12:00

Tere,

Valge, hall, ka teatud roheline (oliiv nt) võib sobida, ka pruun. Tonaalsus sõltub olemas olevast punasest ja kollasest (on see siis tumedam, heledam, soojem, külmem, miski muu alatooniga jne). Võib ju olla ka nt hall pruunika alatooniga või vastupidi- võimalusi on mitmeid.
Põrandal on mis, toon? Aknakate, töötasapind? Milliseid toone esineb veel ruumis......sellest lähtuvalt saate ka edasi liikuda.
Sõltub ka, millist seina soovite rõhutada- selle paiknevus nt mööbliga...kuidas värvid, aktsent jm ruumis jaotuvad ja paiknevad.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

maiki 21.11.2010 22:50

Tere....mina olin sama dilemma ees :) ..... aga nüüd otsustatud, köögi kolm seina tulid helekollased ja ühte tühja seina läheb K-rautast ostetud tapeet..... kus on suured lilled, - mustad,tumeroosad ja elevandiluu kollased lilled....ja tulemusega olen väga rahul :) ....niiet soovitan heleni soovitust kuulda võtta,..... lisa midagi äkilisemat sinna kööki.... ;)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.