KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Siseuksed

Merle 08.12.2010 21:52

Tere,
millist tooni siseuksi soovitate kui põrand on pöök, tapeet must-hall-valge. Kas siis peab olema samas toonis kui põrand, või võib ka midagi muud valida. Vaatasin http://www.odavaken.ee/est/component/content/article/60/163-koloria.html akaatsiat, kuid pöök oleks toon-toonis. Uksi kokku 6tk 60m2 peal, vb jääb venge liiga süngeks?

Tsiteeri

Pilery Kangur 11.12.2010 22:00

Tere Merle!

Ilma ruumi nägemata võib ainult oletada,sest palju mängib rolli ka uste paiknemine, olemasoleva mööbli materjal jpm. Igal juhul tundub kõige kindlam,kui valida uksed sama tooni,mis põrand. ( Pöök on koloriidilt punakas ning akaatsia seetõttu sellest väga erinev ning wenge võib hakata väga domineerima. ). On parem kui ei tekiks väga palju erinevaid "puiduliike" ühes ruumis. Kuna tapeet seinal on must-valge ning kui põrand ja uksed lahendada ühes võtmes, siis on hiljem lihtsam tekstiilide ja mõne aktsentvärviga edasi mängida. Muidu on kerge tekkima väga segane ja kirju üldmulje.
Soovitan pöörata tähelepanu ka uste käepidemetele. Näiteks kui valgustites ja mööbli detailides on kroomitud ,kuldseid või roostevaba terasest detaile, siis tervikliku mulje saamiseks võiks valida sarnase metalliga uste käepidemed.

Lumevalge talve jätku soovides,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.