KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Koridor

Sander 23.01.2011 13:00

Paluks soovitusi koridori tegemisel , maja on siis pool korrustega ja esimeselt kui kolmandani oleks vaja siis kuidagi kujundada , äkki oskade nõu anda ;)

Tsiteeri

pilery kangur 24.01.2011 17:48

Tere!

Esmapilgul tundub kohe, et tänu liigsele puidu kasutamisele jätab ruum raske ja pimeda mulje.
Soovitaks olemasolev puitlaudis ( vähemalt osaliselt) eemaldada ja järelejäänud osad sellest peitsida näiteks valgeks. Külgseinad teha siledaks ja värvida sobiva heleda tooniga.Kui on soov eemaldada kogu laudis ja sile pind värviga katta, siis sel juhul võiks seina " poolitada" sobivat tooni värvi triibuga või kasutada allpool osal näiteks tumedamat tooni. Soovitaks ka välja vahetada koridori lõpus olev uks heleda ja suurema klaasosaga ukse vastu. Laed siledaks teha ja värvida valgeks. See kõik annab ruumile valgust ja "õhku" juurde. Põrandakatteks võib kasutada ühe variandina laiupidi triibulist pinda (vaip või muu huvitava värvilahenduse ja mustriga materjal) ,et koridor mõjuks laiemana - sama mustri ja värvilaiguga põrandal võiks asendada ka olemasoleva rohelise vaiba,et moodustuke ühtne tervik. Suurt tähelepanu peab pöörama ka valgustusele. Koridor tuleks kindlasti korralikult valgustada, kasutades laes üldvalgusena hea valgustugevusega halogeen- või led-valgusteid. Trepi juures võib proovida rühma seinavalgusteid suunaga alla-ja/või üles . Ka veel on heaks võimaluseks välja valgustada trepi astmed.
Kui jääte hätta,siis võime alati kohapeal edasi mõelda.

Seniks jõudu!

Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.