KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa kapiuste materjal

Eve 15.02.2011 15:40

Tere,

Plaanis on võtta käsile pisikese korteri elutoa remont. Elutoa suuruseks 18 ruutmeetrit. Praegu võtab seal toas enda alla ühe terve seina suur pruun sektsioonkapp. Nüüd tahaks sellest lahti saada, aga kuna korter väike ja asjadele vaja ikka koht leida, siis oli mõte, et paneks sinna seina lükanduksed. Siit mu küsimus, et kas lükanduksed oleks sobivaim variant? Või oleks parem mingi teine võimalus (nt lükand-või siirdesein)? Kui lükanduks, siis millisest materjalist? Tavalist laminaati ei tahaks, kas sobiks näiteks mingi klaasivariant?

Ette tänades
Eve

Tsiteeri

pilery 18.02.2011 18:39

Tere!
Sektsioonkapp on tõepoolest iganenud ja raskena mõjuv variant asjade paigutamisest. Soovitaks selle asemel maast laeni ulatuvat lükandustega panipaika. Olenevalt ruumi proportsioonist peaks see asuma tavaliselt ruumi otsaseinas. Mõttekas oleks seina ja uksepind valida samas toonis ümbritseva seinaga,et visuaalselt ruumi pikendada ja suurendada. Ehk siis nt. heleda seinatooni puhul ka heledad uksed jne. Ka peegeluks võib suure pinnana hästi mõjuda. Ei soovitaks kindlasti kasutada puitimitatsiooniga laminaati . Võiks kaaluda ka ühevärvilisi lükand- või voldikuks. Huvitava efekti võib saavutada ka kogu seina ja uste ala tapeetimisega ülejäänud ruumi seintes oleva tapeediga sarnaselt. Sel juhul tekib efekt suuremast ruumist ja panipaik justkui sulaks seinaga ühte. Klaasi võib soovitada samuti ,aga peab arvestama,et ka piimmatist klaasist jääb kergelt läbi kumama kapis sisalduv.Lahedalt mõjub ka kasutades ustena ruloosid või miks mitte ka huvitavat tekstiilist "kardinat".


Soovin edu!
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.