KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

millised seinad elutuppa

Kairi 26.02.2011 09:12

Küsimus selline - tegemist vana palkmajaga. elutuba on piklik. 10-11 m pikk ja 4-5 m lai. mõlemas otsaseinas on aken ja külgseinas on 2 akent ja terrassiuks. See sein mis nüüd siis akende ja terrassiuksega jäid palgist. Palk tumeda õliga õlitatud. ülejäänud on nüüd kipsiga üle tehtud. Olen segaduses sest ei tea nüüd kas värvida või tapeetida. Põrand on antiiktamm (hele), laed valged. Mõtlesin et äkki triibutada siis palgi vastassein ja otsaseinad ühevärvilised? Seda piklikku ruumi eraldab ka kamin. Ta ei jää toa keskele vaid asub vastu seina. Kas siis üldse kamina tagant teist värvi? Milliseid värve üldse kasutada? Ise on silme ees selline triip - beez, tumedam beez, roheline, valge ja jälle beez?

Tsiteeri

pilery 26.02.2011 13:51

Tere!
Kuna ruum on suur ,siis võimalikud paljud erinevad variandid.Seinapinnad võib vabalt ka tapeetida(ka otsaseinad tapeediga või värvida -sobivad mõlemad variandid) - valikud poodides ju väga head. Värvi valikul peaks arvestama kaminaga - kas lihtne valge(värvivõimalused suuremad) või kui tellistest vm.kividest laotud jne. Triibutamise mõte pole ka paha - erinevaid värve kombineerides saab seinale tekitada näiteks toreda rahvusliku stiliseeritud "seelikukanga".Otsaseinte tooniks võiks sel juhul valida ühe tooni triibulisest seinaalast - see võib ka tumedam olla. Mõelge ka selle peale,et horisontaalne triibustik pikendab seina veelgi, vertikaalne teeb ruumi kõrgemaks. Mulle tundub veel heaks lahenduseks teie puhul seina katmine näiteks jämeda (naturaalvalge) struktuurvärviga, millele võib soovi korral nt. maalriharjaga või pahtlilabidaga töödeldes saavutada huvitava faktuurse pinna.
Täpsemalt saab soovi korral suhelda meili teel.

Kõike ilusat ja toredat!
pilery


Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.