KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

kodu värskendus

Evelin 02.03.2011 17:28

tere
sooviksin veidike elamist värskendada.kuna kolisime uude elamisse siis ei meeldi endine sisustus.Meil on suhteliselt väike elamine kuigi on tegemist majaga.Värskendust teeks elutoas ja magamistoas.
magamistuba on meil kitsas tänu sellele et oleme ühes toas lastega(1,6a ja 3k) neil praegu kummalgi oma voodi.aga on plaanis osta nari.ja siis meie suur voodi.hetkel on tuba ülemine pool sinine(püstise laia triibuga),all aga rooskas tapeet(samuti lai triip,tumedam siis heledam triip)keskel porte.ja kuna sellesse tuppa paistab vaid hommiku päike siis on soov tuba nö kunstlikult valgemaks teha.mööbel on tumepruun(wenge),maas hele vaipkate.
elutuba on kahe aknaga samuti väike tuba.ülemine poole on hele beez tapeet ja all pool relieefne püstlaia triibuga tapeet.triipude vahel on lillekimbud.toon on selline vanaroosa ja beezika segu.mööbel:2massiivset nahk diivanid(on lähiajal soov välja vahetada),punakas pruunid kapid(tv alus ja kitsam riiul).

Ette tänades,
Evelin

Tsiteeri

pilery 04.03.2011 10:29

Tere!

Lugedes tundub kohe, et kõik tundub väga kirju ja "keeruline". Väikese elamise puhul soovitaks üldjuhul ära jätta need triibud, lillekimbud jne. seintel. Mõttekas kasutada ühevärvilist
heledamat tooni seintel, kas siis seinu värvides või tapeetides. Ja siis vastavalt ruumi paiknemisele , kas soojemat alatooni (põhjapoolne ruum) ja jahedamat (lõunapoolne). Valida mittemassiivne ja heledam mööbel, mis visuaalselt "sulandub" seintesse ja selle tulemusena mööbel ei domineeri ja ruum tundub avaram. Pole mõtet ka kõiki tube püüda väga erinevates värvitoonides ja stiilides kujundada - alati tuleb arvestada ühtset tervikut. Olulisel kohal valgustus, mis tuleb vastavalt ruumi funktsioone arvestades paika panna . Väikeste asjadega nagu õiged värvitoonid ja valgustus võib väga lihtsalt ruumi muljet parandada.
Kirja teel ja ilma pildimaterjalita on väga raske juhendada - võite pöörduda täpsemaks konsultatsiooniks minu meiliaadressile.


Kõike kaunist!
Pilery


Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.