KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Millist värvi valida elutoa mööbli jaoks?

Diana 03.03.2011 13:09

Tere!
Sai ostetud uus korter.Köök ja elutuba on ühendatud, kuid sein, mis on suure ruumi keskel ikkagi lahutab ruumid üksteisest. Selle seina peal on tv. Köögi alumised kapid on mustad ja ülemised kapid on valged ja läikega.Külmkappi on eriti näha suurest toast, ja ta on must. Pakettaknarulood on hallikad ja elutoa diivanid valged ja nahast. Siiamani oli mul fantaasiat olnud küllalt sisustada kodu, kuid nüüd tekkib mul küsimus, mis värvitoonis peaks olema mööbel elutoas. Mööblit tuleb minimaalselt-tv alus ja kapp bokaalide ja alkoholi jaoks. Kardinaid veel ei ole, mõtlesin valida hallikat värvi ning siis mööbel ka oleks hallikas...kuidas arvate?Heameelega loeks professionaali arvamust=)) Ja diivanidele mõtlesin panna erkpunaseid või erkroosaid patju, et toas oleks midagi, mis köidaks eriti tähelepanu.

Ette tänades,Diana

Tsiteeri

pilery 04.03.2011 10:46

Tere Diana!

Põhimõtteliselt olete õigel teel. Kui kasutatud valget, musta ,halli - need on head taustavärvid . Mööbel võiks olla samuti kas must või valge(matt- või kõrgläige) , hall ( ka näiteks mingi huvitava faktuuri või pinnatöötlusega ), samuti sobiks ka mõni puiduvariant (sebrano, wenge, alpi spoon vms.)
Aktsendiks siis patjade valgustite jms. näol kirkamaid värve. Sobib peaaegu kõik (punase erinevad varjundid, müstilised lillad, laimi -jm. rohelised, apelsinioranž või mida iganes).Mittevärvilise taustsüsteemi puhul saab alati soovi korral aktsentvärve vahetada,et vaheldust ja tesitsugust ilmet luua. Miks mitte ka mõni tore värviline (tugi)tool ja huvitav pildimaterjal või põnev fototapeedi paan seinale jne. jne. Ka kardinakangas võiks olla võibolla "särtsakam".

Soovin edu!
pilery

Tsiteeri

Diana 04.03.2011 12:46

Tere!

Tänan vastuse eest. Sain edasise juhtnööri ja tõesti panen seinale, kus on tv purple tapeedi mingi mustriga. Ja padjad siis tulevad ka lillad.=))
Täna jooksen poodi ...))))

Diana

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.