KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

köögi tasapind

Margit 10.03.2011 13:28

Tere,
Soovin nõu köögitasapinna valikul. Köök on 2,8*3,1 m (nurgalahendusega köök).
Külmkapp on eraldiseisev nurgas matt roostevaba. Köögi kapiuksed on heledad kreemjad (kasmiiri karva siid matt).
Köögis on ka 150 cm kaksik torn, kus on ahi ja 1 seinakapp 90 cm, kubu on eraldiseisev ka roostevaba.
Tasapind läheb üle aknalauaks kraanikausitaga (laiem pind nagu) ühestseinast.
Seinad on hele beezid/kollakad (kreemikad), põrand on heledaks õlitatud tamme laud. Köök on hästi valgusrikas, Kaks suurt akent ja suure klaasiga rõduuks.
Mis värvi/toonis võiks olla köögitasapind, kas tume või hele, või vahepealne, algul mõtlesin et panna puidumustriga hele tasapind, aga siis äkki see jääb ilusa naturaalse puidu põrandaga võistlema(ja tasapind oleks nagu võlts)? tasapinna äärde on planeeritud ka metallkant. Köögi söögilaud on tasapinnaga sama kõrge, aga eraldiseisev ja põrandaga enamvähem samatooni.

Tsiteeri

pilery 14.03.2011 17:25

Tere!

Kirja põhjal tundub , et tööpind võiks olla tume või keskmise tumedusastmega.(Ei pea olema puidumustriga vaid ka ühevärviline on sobiv). Ruum on heledates toonides ja valgusküllane ning tumedam tööpind annaks vajalikku teravust. Kui teha näiteks tööpind paari tooni võrra tumedam,kui kapiuksed ja lisades metallkandi, oleks ka piisav. Veel võite kaaluda varianti,kus pinnad on toon-toonis,aga matt versus läikiv. Ehk kui uksed on matid siis tööpind sama tooni läikiv. Lisades töötasapinna taha seinale särtsakamat värvi või mustrit (prinditud pilt klaasile vms.), oleks samuti lahendus,et ruum visuaalselt väga "laiali ei valguks".


Kõike kaunist!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.