KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi tapeedi valikul elutuppa.

Kairi 10.03.2011 23:13

Tere!
Oleme läbi käinud mitmed tapeedipoed, kuid pole elutuppa sobivat veel leidnud. Paar tükki on silma jäänud, kuid ahhaa efekt puudub (paar näidet allpool). Elutoas on aknaga välissein krohvitud ja valgeks värvitud. Teises seinas on u 5 paani jagu tühja seina, mille ette tuleb Tv. Siis on naturaalsest puidust uks, millele järgneb valgetest kahhelkividest ahi ning kolmanda toa puituks. Kolmandas seinas (akna vastas) on suur puitustega seinakapp ning u 4 paani jagu seina. Põrandale tuleb looduslik vaipkate (sisal vms). Tuba on 18m2.
Kas oskate nõu anda, mis toonides või mustriga tapeet sinna sobiks? Lisaks nendele u 9 paanile peab panema tükid uste ning ahju kohale. Mööblit veel pole.

Tsiteeri

pilery 14.03.2011 18:07

Tere!

Kirja lugedes tundub tore vana ajastuhõnguline ruum olevat. Kui nii on,et tegemist vanema majaga, siis võiks tapeedivalikul seda arvesse võtta. Väga põnevaid tapeete on näiteks Scandinavia Tapeedisalongis. Sealses Pihlgren ja Ritala disaintapeetide valikus on mustreid perioodidest 1930-50, 1960 -70 kuni tänapäevani välja.
(http://www.tapeet.ee/est/tooted)
Väga päikest täis ruumi võib soovitada jahedamaid ja põhjpoolsematesse soojemaid toone.
Kui on palju "tükeldatud"seinapindu, siis eelistada väiksema mustriga tapeete. Kuna üks sein on krohvitud (eeldatavalt faktuurne,mitte sile pind) ja valgeks värvitud, siis võib sellist viimistlust soovitada ka ülejäänud seintele ja näiteks tapeetida ainult TV tagune sein. Kuna mööblit veel pole ja ülejäänud toonid ka naturaalsed-rahulikud, siis on värvivalik suhteliselt piiramatu. Kui plaanite ruumi kujundada pikaks ajaks, siis väga intensiivne mustri- ja värvivalik võib muutuda väsitavaks.
Soovitaks eelnevalt tutvuda tapeedisalongide kodulehtedel olevate näidistega, et saada lihtsamalt ülevaade, kus ja mida pakutakse.


Soovin edu!

Tsiteeri

Kairi 14.03.2011 18:13

Tänud!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.