KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

sisustusideede visualiseerimine 3D´s?

terje 06.06.2011 11:51

Tere,

Olen sisustamas oma uut maja. Ideed ja nägmus on nagu olemas kuid kardan veidi lõpptulemust. Soovin, et ruumide sisustus oleks kaunis ka tervikuna. Olen kuulnud, et kööke saab 3Dna eelnevalt näha. Kas kuskil pakutakse ka teenust sellisel kujul ka sisekujunduses, kui mul on oma ideed ning ei soovi täisteenust sisekujundajalt?Või on mõni sellelaadne programm, mida on võimalik alla laadida?

Tsiteeri

Pilery Kangur 06.06.2011 16:04

Tere Terje!

Kui soovite oma tulevasest köögist 3Dpilti, siis peaaegu igas köögimööbli tellimisega tegelevas salongis on võimalik lasta köögi 3D pilt kujundada. Ka K-rauta ehituskauplustes Tondil ja Haaberstis on võimalik tellida eluruumide 3D visualiseerimist - seda küll peamiselt K-rauta pakutavate materjalidega. Samas on seal ka võimalik lihtsalt konsulteerida ja oma mõtteid sisekujundajaga arutada. Pool tundi nõustamist on tasuta.
Veel saaks näiteks Ikea kodulehelt alla laadida köögi konstrueerimise programmi.

Edu ja päikest!

Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.