KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Väikese vannitoa kujundus

Liisu 14.06.2011 21:52

Tere,

Sooviksin nõu, kuidas mahutada kõik vajalik võrdlemisi pisikesse vannituppa. Tegu on tüüpplaneeringuga kolmetoalise korteriga, kus algselt on vannituba ja WC eraldi (kõrvuti), millel nüüd on vahesein maha lõhutud. Ukse asukohta, mis kaasasoleval pildil toodud, on võimalik muuta. Kahjuks ei ole võimalik muuta WC poti asukohta.

Igatahes, vannituppa peaks ära mahtuma WC (praegusel kohal), boiler (praegu WC kohal seinal), pesumasin, kraanikauss, dušš ning väike kapp elementaarse hoidmiseks. Lisaks on soov, et dušš ei oleks ei pisike kabiin, ega ka kardinaga lahendus. Ise mõtlesin algul lihtsalt klaasist vaheseina, kuid rtuumipuudus on suur...

Tsiteeri

Pilery Kangur 15.06.2011 14:43

Tere Liisu!
Tegin variandi paigutusest vannitoas. Kuna ruumiga on kitsas, siis valida võibalusesl väiksem san. keraamika ja tehnika. Pesumasin peaks olema pealtlaetav ja väiksemat sorti. Kraanikausi alla saaks asetada suurema kapi, et vajaminev mahutada. Boileri asukoht võib jääda samaks.
Dušikabiini ei soovita vaid ühte klaasseina kraanikausi kapi vasakusse külge. Küll aga oleks vaja pesumasina poolsesse külge pritsmete eest kardinat, sest uks ei mahu sinna avasse - samuti eemaldades kardina annab see lisaruumi pesumasina juures toimetamiseks.
Soovitan kasutada heledaid toone, ilma bordüüride jms. Ka suured peegelpinnad head ( nt. kraanikausikapi kohal terves kapi laiuses - tekib avaram ruumimulje. Vajadusel saaks lisada ka pesumasina kohale väikse sügavusega seinakapi. Oluline on, et ruum oleks hästi valgustatud , heledad pinnad, aktsendiks mõni kirkam värv käterätikutes ja dušikardinas.

Tsiteeri

Liisu 15.06.2011 14:51

Tere,
Tänan vastuse eest. selline variant tundub täesti mõistlik, kuidas kas oleks võimalik suuremat joonist saada? (mõõdud ei ole loetavad)

Heaga,
Liisu

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.