KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Aktsentsein

A. 27.06.2011 09:13

Tere!
Kas on mingid teada-tuntud reeglid selle kohta, millise seina võiks ruumis teha aktsentseinaks? Kas diivanitagune sein nt.? Maast-laeni akendega sein pole vist nii hea mõte (tekib selline tükeldatud mulje)? Samas ühendaks see sein visuaalselt elutoa ja söögitoa...
Oh, jube raske on seletada ;) Kas oleks võimalik saata ruumiplaan Teie E-mailile? Nii oleks kõvasti lihtsam end arusaadavaks teha ;)

Tsiteeri

Pilery Kangur 28.06.2011 23:08

Tere!

Üldjuhul kujundatakse aktsentsein sinna, kus on nn. fookuspunkti sein - sein , mida tahetakse rõhutada. Mõnel juhul ka selleks, et muuta visuaalselt ruumi proportsioone. Tavapäraselt on selleks kas diivani või siis telekatagune sein elutoas, magamistoas näiteks voodi peatsi sein. Variante on veelgi, aga alati tuleks lähtuda konkreetsest olukorrast ja ruumist.
Maast-laeni akendega seina puhul võib see mingil juhul olla võimalik küll, aga täpsemaks määratlemiseks oleks vaja siiski ruumi plaani (soovitatavalt koos mööbli paigutusega). Võiksite saata joonise minu meiliaadressile - oleks kõigil lihtsam :)


Kaunist suve soovides !!!!
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.