KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Lae karniis

Terje 15.07.2011 11:54

Tere,

sooviksin elutoas ning magamistoas kasutada lae karniisi. Kuna ma ei kasuta sisekujundaja abi, siis sooviksin veidi nõu, millest peaksin lähtuma ning kust alustama valikute tegemisel. Elutoa karniis võiks olla valgusega. Teretulnud kõik nõuanded. Tänades.

Tsiteeri

pilery kangur 18.07.2011 16:01

Tere!

Karniis lisab interjöörile luksuslikuma aktsendi. Sinna võib peita valgusteid , kardinasiine, lükanduste ülaosad jms. Olenevalt ruumi stilistikast võib karniise kasutada ka uste ümber, seinte allosas, laevalgusti ümber laes jms. Algselt on karniisid valget värvi, aga vajadusel saab need värvida sobivat tooni. Levinud on valgetvärvi karniisi kasutamine. Eelpooltoodud kehtib eelkõige just klassikalise kujundusega ruumi puhul. Soovitaks vaadata http://fiestadesign.ee/oracdecor/orac-cornice-mouldings.html - ja uurida täpsemalt sealt.
Modernse ruumi puhul valmistatakse lihtsa vormiga "plaate" lae äärtesse (või keskele ) ka kipsplaadist, mille taha saaks peita valgustid, kas siis suunaga lae poole, et valgus leviks mööda lage või ka suunaga allapoole - olenevalt karniisi paigutusest.
Lisan pildi erinevatest valgustite paigaldusest karniisi puhul.


Kõike kaunist!
pilery

Tsiteeri

Ainu Pajusi 05.04.2013 13:50

Tere

Väga laia valiku karniise leiab Decorest Disain Salongist, Kunderi 8A . Mina ise alles hiljuti ostsin endale sealt valguskarniisid ühte tuppa ja teistesse tubadesse laeliistud ja põrandaliistud. Salongist sain päris head nõu, kuidas laia laekarniisi taha saab kardinad peita. Neil on igaljuhul päris põnevaid lahendusi, nii et tasub kindlasti minna vaatama ja julgelt võib neilt abi paluda, väga sõbralikud inimesed olid selles Salongis.
Mis mulle veel meeldis, neil on Tallinnas laos palju kaupa kohapeal olemas, ei pea tellima. Kui aga nõudmine eksklusiivsema liistu järele, siis saab veel suurema valikuga kataloogist tellida.
Lisan siia ka mõne pildi ja Decorest Disaini kodulehe aadressi. Saad natuke tutvuda enne kohapeale minekut.
www.decorest.ee
http://decorest.ee/

Edu kudu sisustamisel,
Ainu Pajusi

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.