KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutuppa tumepruun, beež ja fuksiaroosa?

Triinu 31.07.2011 23:01

Tere!

Mis Teie arvate sellest, et elutuppa, mis on umbes 20 ruutmeetrit (5x4m) tuua sisse kolme värvi. Diivani tagusesse seina (4 meetrit) on plaanitud selline tapeet http://www.decora.ee/pood/product_info.php?cPath=134_136&products_id=3929 (pruun on tegelikult tumedam kui pildil). Ülejäänud kahte seina, kaasa arvatud teleka taha seina tuleks selline heledam beez http://www.decora.ee/pood/product_info.php?cPath=134_136&products_id=1706 ja siis akna seina (5m lai ja 2,5 m kõrge) tuleb esialgu valge seinex värvitav, aga tahaks selle värvida fuksiaroosaks. Aken ise päris suur - umbes 2,6 m lai ja 1,6 m kõrge. Parkett on valitud hele, pigem hallikas. Diivan on musta värvi. Võib-olla tookski sisse mõned diivanipadjad roosad ja nt lillepoti alus ka roosa. Kardinad sellisel juhul ka beežikad. Mis Teie arvate? Kas selline lahendus oleks normaalne või jääb see roosa ikka liiga kriiskav. Muud toad meil ka väga värvikad ja me ei armasta väga sellist pruuni-valge-halli kombinatsiooni. :)


Ette tänades
Triinu

Tsiteeri

Pilery Kangur 01.08.2011 11:13

Tere Triinu!

Üldiselt on pruunid-beežid toonid oma olemuselt neutraalsed ja mitte väga "värvilised" värvid. Niiet selle fuktsiaroosaga võiks katsetada. Aga sel juhul tuleb see toon väga täpselt paika panna - fuktsiaroosal on ju ka väga palju erinevaid nüansse. Valida sellest skaalast mitte väga ere vaid kerge hallika-pruunika õrna alatooniga värv, sest seinas tunduvad intensiivsed värvid alati veel tumedama ja erksamana. Selles mõttes on see veidi keeruline, et sel juhul peaksid ka soovitud diivanipadjad jne. olema väga täpselt sama tooni, mis sein. Vastasel juhul tekib lisaks tumepruunile mustriga tapeedile ja beežile ühevärvilisele tapeedile veel mite erinevat roosat ja siis on küll oht ruumil kirjuks ja "närviliseks" muutuda.
Head katsetamist!!
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.