KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kardin

ellu 04.08.2011 17:05

Tere,meil on viilkatusega maja ja suur mure teise korruse aknaga-nimelt ei oska sinna midagi ette panna.Toas on muidu punane tapeet.Ehk oskate anda häid ideid kuidas teha suurest toast 2 tuba,asja teeb keeruliseks see ,et korsten on keset tuba(toad on teisel korrusel).

Tsiteeri

Pilery Kangur 05.08.2011 14:04

Tere!

Akna ette võib panna tekstiill-, ruloo-, voldikkardina. Tekstiilkardin on odavam lahendus ja samas lihtne sobiva värvi/mustriga tekstiiliga ruumi ilmet parandada. Kui vaja kaitset intensiivse päikese eest, siis võimalus tellida pimendavat või UV kiirte mõju vähendava kangaga ruloosid. Tooni ja mustri valik sõltub ruumi koloriidist ja stilistikast. Kui teil on näiteks punane tapeet, siis võib näiteks valida neutraalse hallika, beezika , musta või punase värvikombinatsioonidega kanga.
Ruumi jagamine kaheks on kõige lihtsam tekitades nn. "kergseinad". Näiteks suured kapid, ka igasugused riiulid on hea variant, mida saaks sobivate mõõtudega ehitada jättes tagaseina kinniseks.
Korrektsem ja kulukam on paigaldada näiteks lükanduksed/voldikuksed. Lükanduste puhul on võimalus valida piimmattklaasist materjal, mis kumab vajadusel valgust läbi ka sinna ruumiossa, kus akent ei ole.
Samuti saab eraldada ruumi osad kangaga - kinnitades siini lakke või toru sobivale kõrgusele ja paigaldada näiteks sarnane kangas akna ees olevaga.


Parimat,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.