KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mõistus otsas: kardinad vanasse majja, millised?

Kairi 14.08.2011 14:39

Palun abi, millised kardinad võiksid sobida elutuppa, vanasse majja. Tuba madal (196 cm), aknaid 5. Aknaaugu laius: 80 cm, kõrgus ca 96 cm. Kuna asub tänava ääres, ei sobi "lahtine" , st peaks vist ikka jätma pitskardinad ka. Aga millised külgkardinad? Või on mingit muud ideed? Kindlasti peavad ära kaduma need pruunid kardinad ja üldmulje peaks jääma võimalikult rõõmus ja avar ja hele. Kui on keegi nõus kavandama ja õmblema, ootan ka vastukaja.

Tsiteeri

Pilery Kangur 14.08.2011 21:36

Tere!

Kuna aknad on avatud tänava poole ja eelistate privaatsust, siis pitskardinate asemel võite proovida heledat-beezikat rulood või nn. rooma kardinat. Ka siis jääb üldmulje ja avaram. Sellest võib esialgu piisata. Samas maja iseloomu arvestades saate vajadusel lisada ka külgkardinad. Kaaluge ka lühemat kardina kõrgust (aknalauast ca 20 cm allapoole). Külgkardinakangas võiks olla näiteks vertikaalsete triipudega. Vältima peaks väga suuremustrilisi ja sünteetilisest materjalist kangaid ning väga intensiivseid värvitoone. Eelistada kas siis ühevärvilist või abstraktse mustriga kangast ning naturaalseid materjale.
(Võimalusel muuta mööbli paigutust, et diivan ei oleks akna ees.)
Soovitan eemaldada vanad kardinad ja vaadata pilti, mis tekib. Ilmselt tekib siis visioon uutest kardinatest kergemini.


pilery


Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.