KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vaja abi tapeedi värvide valikuga tuppa.

Raido 16.08.2011 15:08

Plaanis toas natuke remonti teha ning oleks vaja head nõu tapeedi värvide valikul. Nimelt sooviks midagi nooruslikku (19a poisi tuba). Ise olen mõelnud, et aknapoolsesse seina panna heledam tapeet ja vastas seina(desse) tumedam lahendus.

Et asjast paremat ülevaadet saada, lisan pildid toast

Tsiteeri

Pilery Kangur 19.08.2011 12:08

Tere!

Tundub, et tegemist väikese ruumiga. Sel juhul soovitaks heledat pinda rohkem ehk näiteks akna- ja vastasoleva uksega sein tumedama ja küljeseinad heledama tapeediga. Otsaseinad võib ka lihtsalt värvida ühevärviliseks tapeediga sobivat tooni. Tapeet võiks olla näiteks triibuline ja otsaseinad värvitud triibulisest tapeedist valitud ühe keskmise tumedusastmega tooniga. Vältima peaks väga suuremustrilisi tapeete ja väga intensiivseid värvitoone. Et ühtlustada üldist kirevat pilti erinevate mööbliosade ja muu näol, siis soovitaks lisada hiljem ka valitud värvidest lähtuvalt ka diivanikate, kardinad ja ka näiteks vaip.
Kindel valik oleks veel ka kõikide seinte katmine ühevärvilise, aga huvitava faktuuriga tapeediga, mis ei oleks väga tume.
Lisan ka ühe toreda värvigamma ja mustriga tapeedivariandi firmast Fiesta Design.


Edu soovides,
Pilery



Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.